Løb langs Gendarmstien som de gamle gendarmer gjorde

Gendarmstien er et stykke kultur og historie som kan opleves iført løbesko med Løberejser

Se dato og pris

Du kender måske allerede Gendarmstien fra Padborg til Hørup Hav. Det er en klassisk vandrerute, som hvert år trækker mange vandrere i sit spor. Senest er flere og flere begyndt at løbe denne rute.

Gendarmstien er med sine 75 km både alsidig, oplevelsesrig og en udfordrende tur. Som løber kommer du behagelig træt og tilfreds frem til dagens destination – du føler du har oplevet noget, man kan nu godt bruge et bad, noget rent tøj og så en god middag. Det vil der blive sørget for på denne tur. Du skal blot få dig selv frem, resten inkl. Bagage klarer Løberejser.

Gendarmstien med Løberejser fra Padborg til Hørup Hav - vi bider turen op i 3 dage. Med to gode overnatninger undervejs. Vi bor godt, vi sover godt og vi spiser godt.

Gendarmstien med Løberejser fra Padborg til Hørup Hav – vi bider turen op i 3 dage. Med to gode overnatninger undervejs. Vi bor godt, vi sover godt og vi spiser godt.

 

Gendarmstien med Løberejser

Visse steder forsvinder stien i havet – men det er ingen hindring for fortsat patruljering

Løberejser arrangerer nu for 2. gang denne ekspedition langs Gendarmstien, hvor den gamle patruljering for en stund genoptages. Fodtøjet og udrustningen en kende anderledes, men ruten er den samme.

 

En weekend der rummer så meget

Vi mødes i Padborg fredag eftermiddag. Den første dag løber vi 20 km frem til Benniksgaard, hvor vi overnatter. Dagen efter (lørdag) er turen lidt længere, men vi har også hele dagen -på dag 2 løber vi ca 35 km og vi overnatter i Sønderborg, som også kan inspiceres. Dag 3 løber vi ca 20 km til Sørup Hav, inden vi køres tilbage til Sønderborg, hvor turen officielt slutter.

 

Denne type ture som strækker sig over en forlænget weekend, har det med at fylde så meget, at når du kommer hjem føler du, at du har været afsted væsentligt længere tid – du har oplevet så meget.

 

Du har mulighed for at være med på denne patruljering. Vi kan være op til 12 personer.

 

Gendarmstien patruljeres i foråret 2021

fredag den 30. april til søndag den 2. maj

Og fra den 28. maj tilden 30. maj

 

Du kan læse mere om turen her

 

Dette er en social tur. Vi løber men det er ikke for at komme først frem. Vi løber fordi det giver en fantastisk kropslig følelse, og så kan vi på den måde tilbagelægge ganske lange stræk.

 

Løb er sjovere sammen med andre.

Foto fra Turen i efteråret 2020

Lidt flere foto taget af deltagerne fra den første tur langs Gendarmstien;

Der er plads til både detaljen, og til det store overblik. Med sin alsidighed rummer denne tur så mange indtryk.

For mere info