Løberejser i Danmark

Kalender 2023

2023-04-11T12:46:00+00:00 februar 11, 2022|

Kalender for Løberejser 2023 Tilmeld dig Nyhedsbrev så får du relevant information om nye ture, nye løbebegivenheder, og andet der interesserer os løbere. Løberejser fordi løb er sjovere sammen med andre.   Marts 2023 Ireland [ ...læs mere ]

Trailløb Naturpark Thy

2022-02-11T18:50:25+00:00 august 19, 2022|

Med løberejser i Danmarks vildeste nationalpark 3 dages løbetur i Thy Nationalpark med besøg på destilleri Thy Whisky Vi arbejder lige med datoer i forhold til denne tur sandsynligvis midt august/start september 2022   Thy [ ...læs mere ]

Mølleå løbet

2020-11-05T10:28:54+00:00

Der er endnu ikke fundet datoer for 2021 - indtil da kan du læse om tidligere års løb nedenfor. Kontakt løberejser for evt spørgsmål på info@loberejser.dk Mølleå løbet - En løbende fortælling den 17. juni [ ...læs mere ]

Oplevelser der hvor vi er – Løberejser Danmark

Løberejser Samsø - Løberejser Danmark

Løberejser – Her på Samsø – Nogen gange skal man ikke rejse så langt for at få store oplevelser. Løberejser Danmark.

Det handler om at opleve – og det handler om at opleve sammen med andre.

Løberejser Danmark handler ikke kun om at rejse langt væk. Nogen gange ligger der også store oplevelser i vores egen baghave eller, hvis vi bare bevæger os få timer på tværs af landet.

Løberejser har arrangerer Rundt om Samsø som er en 3 dages løbetur – nem at komme til og kan klares på en forlænget weekend med opsamling fredag aften og retur søndag aften.

Løberejser inviterer også til Mandø. Øen med blot 30 indbyggere beliggende midt i vadehavet. Mandø er totalt lukket af ved højvande. Og skal du således besøge øen, bliver du nød til at afstemme det med tidevandstabellen – Løberejser gjorde forsøget en mørk aften.

Små korte løb

Løberejser er også involveret i Portløbet i Dyrehaven – En løbende fortælling om de 24 snart 25 røde porte der danner ramme om Dyrehaven.

Løberejser har også arrangeret tur langs Mølleåen fra Bastrup, hvor det siges, at åen har sit udspring til Øresund, hvor vandet atter forenes med havet.

Fra tanke til handling

Ofte er det blot en ide eller et initiativ der skal til for at arrangere en løbedag, en aften med en bestemt destination for øje eller en weekend, hvor der løbes f.eks. rundt om en af vores mange smukke øer.

Måske du har forslag til steder, hvor vi kunne få en god løbeoplevelse sammen

Send gerne en mail til info@loberejser.dk, hvis du har forslag til destinationer – Ikke mindst hvis du selv kan være med til at udvikle destinationen, eller bare vil invitere på løb i dit lokalområde.

Det handler jo om at opleve, og det handler om at opleve sammen – og løb er bare sjovere sammen med andre. Find en destination – eller inviter på løb i din baghave.

Tilmeld dig nyhedsbrev og følg med – måske der kommer en destination nær dig 🙂