Harzen

2020-11-07T16:08:00+00:00maj 30, 2019|

Løberejser udbyder nu Harzen som ny løbedestination 3 eller 4 løbedage –  (turen er fortsat under udvikling men tid, sted og guider er på plads) [ ...læs mere ]

Mallorca

2020-11-06T13:41:35+00:00

Trail Run Mallorca / Trailløb på Mallorca - Løb i de smukke Tramuntana bjerge Forår på Mallorca 2021 Tag med på dette trailløb til Mallorca [ ...læs mere ]

Trailløb Irland

2020-06-01T23:43:38+00:00

Trail Run Ireland / Trailløb Irland  Vil du med på en eventyrlig løberejse til Irland? Trailløb i Irlands smukke bjergområde ”Wicklow Mountains” Kan du lide [ ...læs mere ]

Løberejser i Udlandet 2019 – Trailløb i Europa

En hurtig oversigt over de Løbeture som i øjeblikket udbydes. Flere er på vej. Og skulle du have en god ide til en tur, så hold dig ikke tilbage. Hvis du selv har lyst til at løbe et sted, så er der sikkert andre, der har det på samme måde. Så lad os opleve sammen – Løb er sjovere sammen med andre.

Trailløb i Spanien

Der er en del muligheder på denne tur. Både hvad angår det kulturelle, fortællingerne og ikke mindst løbeturene. Det spanske køkken møder vi også – og det er et kapitel for sig. Overdådig flot og vild natur.

 

Trailløb på tværs af Skotland

Myter, legender og fortællinger om klanernes kampe og fortællingen om, hvordan et søuhyre bliver til. Vi løber lnags den gamle artillerirute, der forsynede tropperne i kampen mod rebellerne.

 

Running Ireland – Wicklow Mouintains

Smukke smukke Irland. Grøn og frodig, bakker og dale, fortid og nutid. På mange mådet et kontrasternes land. En gang meget fattigt, nu er landet sprunget ud, men værner om sin historie og kultur og er ydmyg i forhold til fortiden. Det ses og fornemmes. 

 

Trailløb på Færøerne

Færøerne, får og fjelde. Det iges at har du været på Færøerne en gang så kommer du igen. Naturen er så speciel, naturen er både barsk og storslået – mennesket lever i pagt med naturen med respekt og en smule underdanighed. Havet både giver og tager. 

 

Trailløb Tour de Mont Blanc

UTMB ruten på 5 dage. lang, hård og barsk. Men hver dag er enestående, betagende og knægtende smukke. Den ro som indfinder sig på disse ture er bjergtagende.

 

Trailløb på Island er fortsat under forberedelse

Vi regner med at kunne slå dette op slut november