Der er endnu ikke fundet datoer for 2021 – indtil da kan du læse om tidligere års løb nedenfor. Kontakt løberejser for evt spørgsmål på info@loberejser.dk

 

RØDE PORT LØB I DYREHAVEN 25. MARTS KL. 10 – hver port sin historie, som aldrig er fortalt på denne måde. En fortælling i 24. afsnit.

Vidste du, at hver port bærer sin egen lille fortælling ? De bliver alle fortalt lørdag den 25. marts til Portløbet.

Trail i Holte De Røde Porte

Trail i Holte De Røde Porte

Portløbet er en sjov lille ting som vi er involveret i hos Løberejser. Der er måske ikke så meget “rejse” i det her, men der er tale om en historisk rejse gennem  et par hundrede år begyndende med Parforcejagten i 1670.

Meget er sket siden, men Eremitagen og Jægersborg Hegn består fortsat og er ikke længere jagtmarker på samme måde, men et åndehul for områdets borgere.  

Løb med Trail i Holte

 

RØDE PORT LØB I DYREHAVEN 25. MARTS KL. 10

Glæd dig til røde port løbet i Unesco Verdensarv området Jægersborg Dyrehave og Jægersborg Hegn. Vi løber gennem alle de røde porte, der markerer indgangene til den enevældige kong Christian den 5.’s kongelige vildtbane. Det var her parforcejagten fra 1670 kom til Danmark. Vi vil ikke jage med styrke, men løbe med styrke – parforce.

Hvornår: lørdag den 25. marts kl. 10. Mødested Concordiavej nr. 18, 2850 Nærum.

Hvor langt: Ruten er planlagt så vi løber igennem alle de røde porte eller man kan vælge halvdelen:

  • 24 porte – 24 km
  • 12 porte – 12 km
Hvordan: Socialt løb i grupper, fokus på turen og ikke på tiden. Ruten er mest på skovveje/grusstier, lidt på ridestier/små single track, og en lille smule på asfalt. Der bliver et depot midtvejs på den lange tur. I målområdet vil der være lidt lækkerier fra The Bread Station.

Tilmeld dig her