Lidt om Løberejser.dk og vores ture

Modtag vores Nyhedsbrev med nye rejser, løbeture og invitationer

Hos Løberejser er vi et hold dedikerede og passionerede løbere, som arbejder for at skabe gode løbeoplevelser for os selv og for andre. Vi arbejder ud fra devisen at de ture, der arrangeres, skal være ture som vi selv finder interessante, og selv har lyst til at deltage i. Når vi selv har lyst til at løbe en destination, så kan det også være at andre har.

Vi arrangerer rejser i Danmark og resten af Europa. Målsætningen er at der skal bygges nye destinationer på hvert år.

Løb er sjovere sammen med andre - godt selskab og gode oplevelser

Løb er sjovere sammen med andre – godt selskab og gode oplevelser

Når vi sammensætter og arrangerer løbeture sammensætter vi det ud fra følgende elementer.

  • Selve oplevelsen, vi tager dig til steder som er usædvanlige
  • Fællesskabet – vi oplever sammen med andre fællesskabet er i centrum
  • Hver tur har et tema således, at der også er et kulturelt islæt

Vi har selv gennemløbet alle vores ture mindst en gang inden vi udbyder dem, med mindre vi kalder det for en explorer tur. Så er du med på HELT nye eventyr.

Vores ture arrangeres således, at de begynder og slutter på destinationen. Det vil sige, at du arrangerer selv din rejse frem til stedet og ligeledes retur. Du tager selv tager stilling til, om du vil komme en eller flere dage før vi løber, og du kan naturligvis også vælge at forlænge dit ophold. Måske har du også nogle præferencer i forhold til bil, tog eller fly. Vi er gerne behjælpelig med et par gode råd til, hvordan du kommer frem til mødestedet.

Forslag til nye ture

Har du forslag til nye ture, nye destinationer så hører vi gerne nærmere

Vores ture henvender sig til passionerede løbere. Personer der er glade for at løbe. Du behøver ikke være supermotionist for at være med på vores ture.  Vores ture er beskrevet ud fra en sværhedsgrad fra let over moderat til hård. Og på de fleste af vores løberejser, er der mulighed for at tage ekstra ture eller du kan vælge at tage en genvej. De fleste af turene kan gennemføres gående, så tager det blot lidt længere tid.

Samarbejdspartnere

Premiumsport

Trail i Holte

Steep & Deep