Løberejser udbyder nu Harzen som ny løbedestination

3 eller 4 løbedage – 

(turen er fortsat under udvikling men tid, sted og guider er på plads)

Naturpark Harz – et levn fra koldkrigs perioden – Løb på tværs af tidligere grænse mellem øst og vest

Harzen er kendt og har ry for meget. Det er en yndet destination at tage til på vandretur eller mountain bike tour. Hvis det er godt at cykle og vandre, så må det også være godt at løbe. Vi er et par stykker der har løbet der et par gange, men det er første gang, at vi slår en tur op i Løberejser regi

Harzen har den indlysende fordel, at det ligger ganske tæt på Danmark. Man kan komme dertil på 6-7 timer i bil fra København. Det giver en anden fleksibilitet.

Harzen er både mytisk, politisk og historisk

Harzen kan på nogle områder have et lidt slidt ry, som et overrendt turiststed i 70’erne, hvor nogen forbandt det med en turistfælde. Men hvor der er turistfælder må der i sagens natur også være attraktivt at være.

Naturpark Harzen har en meget betagende natur. Dyb skov med høje klipper, flotte udsigtspunkter  og  krævende bakker. Harzen er samtidig et sted, hvor vi kan finde hyggelige småbyer, og ikke mindst byen, hvor vi indkvarteres (Goslar) er hyggelig, og er i sig selv et besøg værd.

Turen til Harzen er under forberedelse vi har afsat datoen, vi har booket indkvartering, og ruterne er ved at blive lagt, men vi skal naturligvis bestige Naturpark Harzens  højeste toppe, vi skal løbe over den imponerende dæmning, og vi skal se det smal sporede tog, der taget så mange gæster op til toppen af Brocken, hvorfra der kan nydes en god solid frokost.

Indkvartering – Byen er et kapitel for sig og vores indkvartering er speciel

Vi bor i Goslar på ”Der Achtermann”  et gammelt kurhotel, hvor vi fortsat kan få et par kure (spakure med mere). Hotellet er placeret i midten af byen, tæt på stationen i gammel tysk stil med brede trapper, bløde tæpper og resten kan du næsten se for dig.

 

I pakken indgår

  • 3 overnatninger på udvalgt indkvarteringssted – morgenmad indgår
  • 3 fulde løbedage
  • Plan for forløbet inkl fortællinger fra dette særlige område
  • 2 guider som gør sit bedste for at du skal få en god oplevelse
  • 1 uforglemmelig oplevelse

Pris for denne tur kr. 3.000

Du sørger selv for transport til destinationen. Enten kører vi i bil hvor vi opfordrertil samkørsel. Alternativt kan du tage toget. Hvis du ønsker at flyve, er Hannover eller Frankfurt nærmeste større lufthavne.

Hvis du vil med på denne tur sender du en mail til  info@loberejser.dk eller kontakter  Jørn Andersen på 26 16 25 25