West Highland Way – Fra Edinburg (Drymen) til Fort William. Tag med på 5 dages trailtur til Skotland West Highland 

Vi afventer hele situationen omkring COVID-19 inden vi kan sætte en dato på denne tur. Vi håber at kunne gennemføre turen i april eller maj måned

Trail Run Skotland – West Highland Way – juni 2019

Turen er fordelt over 6 dage med 5 overnatninger. Det er første gang Løberejser udbyder denne populære vandretur i en løbeversion. Her er både godt løb flot natur med gode overnatningssteder i små hyggelige byer.

Du har nu mulighed for at løbe den legendariske West Highland Way. Vi flyver til Edinburgh, og løber fra Drymen til Fort William en tur på ca. 130-140 km.

Det er første gang, Løberejser udbyder denne tur, så vær med til at tage de første billeder. Guiden har dog vandret turen adskillige gange.

Turen kan klares på 5-6 dage afhængig af, hvor travlt vi har, og om du lige vil have en top med til sidst.

Således ser programmet ud:

Dag 1. ankomst, transport til sporet og en kort shake out run (Onsdag)

Vi tager afsted onsdag den 9. oktober, hvor vi flyver til Edinburg. Fra Edinburg bliver vi kørt til Drymen, hvorfra vores tur starter næste dag. Vi bliver indkvarteret i Drymen. Hvor der vil være mulighed for en shake out run.

Dag 2 (torsdag)

Vi løber fra Drymen til Inversaid en tur på ca 34 km på stier/skovvej – åbent landskab – herefter ind i skoven, vi løber langs Loch Lomond mod Balmaha og videre mod Inversnaid som er vores overnatningssted på dag 2 – Inden Inversnaid gøres der et coffe break stop i Rowardennan.

Dag 3 (fredag)

Vi løber  fra Inversnaid til Tyndrum en tur på ca 30 km. Vi har fortsat Loch Lomond på vores venstre side, vi løber i let kuperet terræn mod først Inverarnan. På denne 2. dag møder vi både dale, søer og højdedrag, og vores synsindtryk bliver atter beriget. Også denne dag er der mulighed for nogle hyggelige stop.

Dag 4 (lørdag)

vi løber fra Tyndrum til Kingshouse atter en tur på ca 30 km. Vi løber denne dag i et mere åbent landskab med vandløb på den ene og den anden side. Vi bevæger os for alvor ind i højlandet, men løber i dalen. Men naturligvis får vi også lidt højdemeter denne dag – atter mulighed for at gøre et par gode stop undervejs.

Dag 5 (søndag)

Vi løber fra Kings House til vores ende destination Fort William – sidste dag er på ca 35 km, og de sidste kilometer er paradeløb ind mod den smukke havneby. Ovenpå et par dage i højlandet, er det virkelig en stor by, som vi nu ankommer til – dagens tur er på ca 35 km og vi har en del bakker denne dag. Sidste overnatning hvor vi indtager en ”galla middag”.

Dag 6 (Mandag)

Retur til Edinburg

(Ben Nevis) mulighed for at bestige Storbritaniens højeste bjerg tager ca 4 timer op og ned – dette kræver en ekstra overnatning og hjemrejse på egen hånd – det sidste er relativt nemt

Vi arbejder fortsat på at få de sidste detaljer på plads omkring denne tur, så vi kan fortsat ikke vise de konkrete overnatningssteder. Men det er små gæstfrie B&B eller guesthouses.

I turen indgår følgende

  • 5 overnatninger på guesthouses, B&B eller hoteller i  delt 2 personer værelse inkl. morgenmad.
  • 5 dage med guided løbetur 
  • Transport fra Edinburgh lufhavn til første overnatningssted, hvorfra turen starter.
  • Transport af din baggage fra sted til sted og frem til vores slut destination Fort William.
  • 2 medrejsende dansktalende guider, som gør sig de største anstrengelser for en god tur.
  • løbsbriefing og debriefing hver morgen og eftermiddag.
  • Lidt kultur historie, lidt løb og løbeteknik fra guiderne
  • En uforglemmelig oplevelse hvor vi får taget en masse billeder.

Pris vejl. 4950 for 6 dage, 5 overnatninger og 5 løbedage.

Hvis du vil med eller ønsker at høre mere

mail; info@loberejser.dk

mobil ; 26 16 25 25  (Jørn Andersen)

 

Nedenfor et par billeder – men nu skal vi have taget lidt flere billeder.