Løberejser – Det er når vi føler os helt små, at vi for alvor kan se de store ting

Løberejser.dk er en side hvor du finder løberejser, hvor oplevelsen er i centrum. Vinderen på vores ture er ikke de som kommer førsr frem, men de som kommer hjem med de bedste oplevelser. Vi arrangerer løbeture, i Danmark, i Norden og i Europa.

Vores destinationer er udvalgt med omhu, hvor der er lagt vægt på natur, oplevelse og fremkommelighed. Og så gør det da ikke noget, hvis vi kan overnatte på en hyggelig kro, hvor der serveres noget lokalt mad og drikke. Energi og væske er som bekendt de bedste betingelser for en god restitution.

Hvordan foregår det

Vi har nøje sammensat vores ture således at løbe oplevelsen varer 3-6 dage afhængig af hvilken tur du vælger. Vores ture er planlagt af Løberejser.dk i tæt dialog med lokale folk. Det kan være lokale danskere, det kan også være personer som vil tale et andet sprog end dansk. Men dette sikrer den bedste indsigt i området, og den bedste sikkerhed for gode oplevelser.

Vores ture starter på destinationen og du skal således selv tilrettelægge din transport til og fra destinationen. et iver dig den bedste fleksibilitet i forhold til at have et par dage før eller efter løbet. Ligeledes om det skal foregå med fly, tog eller bus – valget er dit ud fr pris og komfort ønsker.

Vi er hos Løberejser gerne behjælpelig med at tale transport til og fra destination, men du booker selv

Hvad lægger vi vægt på

Vi lægger vægt på oplevelser, samvær og sikkerhed og vi søger den her wauv effekt, hvor du bare vil fortælle alle dine venner og bekendte om, hvad det er, som du har oplevet. Vi oplever gerne, at folk kommer hjem med hundredevis af billeder. Fordi der er så smukt og fordi det ene øjeblik afløser det næste.

Og ja der er massere af tid til at tage billeder – om aftenen deler vi billederne eller viser dem til hinanden.

Hvad kan du forvente

Du kan forvente store oplevelser, hvor du forventningsfuldt kan se frem til dagen, men hvor du ikke helt ved, hvad den bringer. Vi har valgt vores destinationer med omhu, og ruterne er ligeledes tilrettelagt så det slår højt ud på oplevelses skalaen.

Vores guider er lokale folk, hvor det ville svare til, at du skulle vise din egen by frem – så ville du også vide, hvad der var værd at se.

 

Hvordan forbereder du dig

Du behøver ikke at være en supermand eller elitelber for at kunned eltage på vores ture, men du skal kunne løbe en halvmarathon i kupperet terræn, og du skal være fortrolig med at løbe flere dage i træk.

Vi løber ikke stærkt, men vi bevæger os det meste af dagen. Pauser med videre er indlagt og der er massere af tid, men vi bevæger os 20-30 km. Vi løber med en gennemsnitsfart på 6-8 km i timen. Læg hertil et par pauser.

Når dette så er sagt så er vi behjælpelige med at sammensætte en plan således, at du nok skal føle dig klar og velforberedt til at rejse med Løberejser

Vi løber i de smukkeste omgivelser - Løberejser.dk

Vi løber i de smukkeste omgivelser – Løberejser.dk

Hvorfor gør vi egentlig dette

 

Mission & Vision

At tilføre  en ekstra dimension til løb gennem oplevelser, samvær og det at bevæge sig lidt væk fra det kendte. Hvor du er forventningsfuld, men ikke helt ved, hvad dagen bringer !

Tilmeld Nyhedsbrev

Trail træning hver torsdag som forberedelse