Beretning fra 3. dag – 36 km og 2200 højdemeter

Gruppen er desværre bleve reduceret fra 4 til 3 personer på grund af sygdom. For ture fremover er det behageligt at vide, at man kan stå af mange steder, og støde til i en bus senere, og på den måde følge holdet.

Løberne melder om, at det er en hård tur – særdeles hård men tilsvarende smuk. Det ene smukke sceneri afløser det andet. 

Ved den Italiens / Schweiziske grænse dag 3

En dejlig dag 36 km, 2200 hm, de sidste 30 timer har jeg løbet i 3 lande, krydsede grænsen mellem Frankrig og Italien igår eftermiddag og idag krydsede vi grænsen mellem Italien og Schweiz, helt oppe i bjergene, ingen grænsekontrol, en simpel men smuk varde og ellers fantastisk udsigt ud over Alperne, 2 vabler rigere men bestemt ikke fattigere på oplevelserglem alt om geler og energi-vingummier i denne type løb med mindre du er Killian Jornet og gennemfører UTMB (170 km) på små 20 timer vi lever af sandwich med skinke og ost, energibarer hvor der er skruet op for fedtindholdet og gerne 1 nutella-mad eller 2 timingen af måltidet er vigtigt, indtages helst før stejle opstigninger med gang og ikke inden stejle nedløbs-strækninger, så får du glæde af måltidet hele vejen (Beretning Anne Birgitte)