Fra kulde til varme fra tinderne til dalen – Mont Blanc dag 2

Hvor dag 1 startede stille og roligt i godt vejr men sluttede lidt dramatisk med at halvdelen af holdet måtte vende om og søge ly. Så blev dag 2. noget mere behagelig og bekvem. To af de fire løbere fortsatte turen fra turens højeste punkt mod Courmayer, mens Jacob og Christian støder til i bus, løb dem i møde og fortsatte turen. Gruppen er dermed samlet påny søndag sen eftermiddag / tidlig aften.

Løbsberetning fra Anne Birgitte – dag 2

idag startede vi i frostvejr og endte i dalen med plusgrader og solskin og en smule højdesyge(kvalme), en dejlig, hård og smuk dag, 35 km, 1689 hm op og 2933 ned, 9 timer undervejs med korte pauser hver time, dejligt at slutte dagen med et varmt bad og en god seng at sove i😊 har været taknemmelig for idag, at jeg prioriterer, at træne min kerne og mine coremuskler i min hverdag, disse muskler er meget vigtige for at kunne have en rank holdning ved op og nedløb og for at kunne bære rygsækken, jeg kan undvære stave på denne tur fordi jeg giver disse muskler opmærksomhed i min træning, det behøver ikke være mere end 15 min hveranden dag😊

Et par billeder fra dagens etape, hvor der blev krydset grænser i mere end en forstand. 

De 4 helte kort før start hvor vejret fortsat viste sig fra sin bedste side.

Rutekort