Løberejser præsenterer efterårets program

Nye destinationer bygget op omkring gamle kendinge

Trailløb er en del af Løberejsers DNA

Her kan du downloade Pdf

Folder 2020 – Løberejser 2. halvår

Det er en underlig tid vi befinder os I dette forår. Hos Løberejser har vi måttet indstille vores rejseaktiviteter dette 1. halvår. Det gør at vi længes endnu mere for at komme ud og løbe.

Vi har en stærk tro på, at tingene vender tilbage mod mere normale tilstande. Vi ved det ikke men vi tror at sensommeren og efteråret åbner op for rejser på ny.

Vi har hos Løberejser brugt lidt tid på at sammensætte et efterårsprogram som indeholder både nye og gamle ture. Nogle af turene er så nye, at du bliver inviteret med som explorer. Det vil sige, at du er med til at løbe turen for første gang. Det gør vi venligst opmærksom på i vores opslag, men så er du med fra start, og du er med til at forme denne ture for kommende løbere.

 

Nyheder dette efterår

Vi arbejder på at præsentere dele af GR5 den smukke betagende og legendariske fra Schweiz og over Frankrig, hvor turen slutter ved Middelhavets bred – vi løber dele af denne tur. Vi præsenterer også Lake District med ”verdensrekordholder” Paul Tierney. På de hjemlige breddegrader kan vi for første gang tilbyde at du kan løbe langs Gendarmstien. En tur hvor der er plads til gode historier, og hvor vi har skruet lidt op for komfort og indkvartering. Vi fortsætter også med vores tur til Mandø ”Løb på havets bund” – en tur hvor du i den grad får respekt for naturens kræfter.

Løberejsers koncept – Trailløb med oplevelser

Gennemgående for alle ture er fortsat, at de bygger over destinationer og oplevelser, som vi selv brænder for at opleve. Og vi tror, at hvis vi selv har lyst til at opleve en destination, så er der sikkert andre, der har lyst til at tage med.

Løberejser er i sit koncept socialløberen der sætter oplevelser over personlige rekorder. Det handler om at løbe sammen og om at opleve sammen. Meget giver sig selv, når vi er afsted. Der indfinder sig en naturlig træthed, hvor du for en stund parkerer lysten og behovet for at skrue på tempoet – det handler i stedet om at komme frem. Vi bevæger os fra destination til destination og midlet hedder trailløb.

Efteråret hos Løberejser

Programmet er til hver en tid et øjebliksbillede – nye ture er under udvikling. Det udspringer altid af, at en får en ide, og herfra kan det gå stærkt.  Der er fortsat meget der venter derude.

Her kan du downloade program for efteråret 2020

Folder 2020 – Løberejser 2. halvår