Rundt om det hvide bjerg Mont Blanc 2024

Løberejser genoptager den legendariske tur rundt om Mt. Blanc. En tur der både betager og bevæger Vi har allerede været rundt om dette smukke og ikoniske bjergmassiv flere gange, men hver tur har været anderledes fra de forrige. Vejret er sjældent det samme, lyset er sjældent det samme – en tinger dog sikkert, det bliver en hård tur, som kræver både forberedelse og sammenhold.

Når en dag kan krydses af som gennemført, er det med følelsen af en lille sejr. Det er en præstation. Også en præstation der gør, at alle ikke altid gennemfører. Nogen må melde fra allerede inden vi starter, andre kommer, rundt men det kan være at alternativ transport har indgået.

Vi følger den rute rundt om bjerg massivet der kunne minde om UTMB ruten – UTMB ligger i år fra den 26/8 til den 1/9. Du kan med fordel tage et par ekstra dage i området og fornemme hele denne race stemning. Selve UTMB løbet foregår fredag den 30. august.

Undervejs på turen kan vi ikke undgå at tale om de mange legender, der har prøvet kræfter med dette løb

6 dage og 6 nætter – det lyder som et eventyr, og sådan kan det opleves

Turen rundt om Mt.Blanc gennemføres på 6 løbedage med 6 overnatninger. Vi ankommer til Chamonix i løbet af lørdagen, hvor vi indkvarteres på et fornuftigt hotel i byen. Byen Chamonix er i sig selv næsten mytisk så meget foregår fortsat herfra og så mange fortællinger, har denne by lagt ramme til – Chamonix er er sportssted vinter som sommer.

Dermed er turen også justeret lidt i forhold til tidligere, idet vi mødes allerede lørdag, hvor vi lige får hilst på hinanden, og den sidste briefing bliver givet. Søndag står vi så op efter en god nats søvn, spiser en god gang morgenmad og begiver os afsted søndag formiddag. Herefter følger turen den faste skabelon fra i år som fulgte sidste år som fulgte året før etc – fordi det fungerer både med ruten og vores overnatningssteder.

Vi kan være op til 15 personer på denne tur, og der plejer at blive fuldtegnet relativt hurtigt, så hvis du vil med skal du ikke vente for længe.

Dato for turen 17/8 – 23/8

Ankomst til Chamonix lørdag den 17. august 

Retur fredag eller lørdag den 23-24/8 (det anbefales, at du tager en ekstra overnatning i Chamonix).

Pris ved tilmelding inden den 1. december kr 7.200 som er inkl. 6 overnatninger med morgenmad, transport af din bagage og 1-2 guider på turen.

Du bestiller selv flybillet og dermed justerer du selv din ankomst og afrejse.

Hvis du vil med i 2024 sender du en mail til ja@loberejser.dk, så fortsætter dialogen derfra. 

En oplevelse du sent vil glemme 🙂

Bemærk der kan komme nogle justeringer i forhold til turen.

Her kan du læse mere om turen, dagene og konceptet

Hvis du vil med sender du en mail til ja@loberejser – hvis du vil høre mere om turen ringer du på 2616 2525 eller sender en mail på ja@loberejser.dk