Trailløb Irland – Wicklow Mountains i Vikingernes fodspor

Trailløb Irland. Løberejser udbyder igen en 4 dages løbetur til Irland Wicklow Mountains syd for Dublin

Næste trailrun Ireland finder sted  1. juni – 4. juni (torsdag til søndag)

og igen i efteråret fra den 12. oktober til den 15. oktober

 

4 dages løbetur syd for Dublin guidet af passionerede og dedikerede løbeguider, der kender dette område, dets historie og de mange sagn og myter der gør området og naturen legendarisk.

På denne tur Trailløb Irland er du i sikre hænder hos vores to guider på turen,  der til daglig er bosiddende syd for Dublin, som kender derfor dette område, som deres egen baghave. Begge løbeguider er dansk talende, men behersker naturligvis også den lokale dialekt.

Løberejsen Running Ireland starter i Dublin, hvor vi mødes i lufthavnen kl ca 13 – passer med fly som ankommer fra hhv. København og Billund

Wicklow Lake - 4 dages løbetur med Løberejser.dk

Wicklow Lake – 4 dages løbetur med Løberejser.dk

 

Lidt om den kommende tur 

Torsdag selve ankomst dagen (dag. 1)

Vi mødes i Dublin Airport, hvor vi møder vores guider. V får lige hanket op i bagagen og begiver os mod det ventende eventyr. Du ankommer naturligvis omklædt til Dublin Airport fordi vi løber naturligvis frem mod vores destination Trooperstown Lodge. Vigtigt at du ikke lander på fuldstændig tom mave for vi har en løbetur foran os. Men det med forplejning, og hvad der sker undervejs tager vi senere. Den første dag er på ca 15-18 km og lidt flere højdemeter end du formentlig er vant til.

Vi ankommer til Trooperstown Lodge, hvor vi bliver indkvarteret, og du kan prøve en stille og forfriskende pint i baren – en god måde at både evaluere og afrunde dagen på.

Vi arbejder på at sammensætte turen således, at du som deltager får både godt og varieret løb tilsat en række oplevelser. Vi tilrettelægger turen, så vi passerer nogle af de flotteste udsigtspunkter. Turen tilrettelægges af lokale trailløbere, så garanti for lokalkendskab – ikke noget med at lægge en rute på et oversigtskort. Vi er allerede på stedet.

Fredag dag 2 – 

En lidt længere tur på 27-28 km med Trooperstown som opvarmning mod Derrybawn Ridge og rundt om “The Spink”. Der bliver gjort et par holdt undervejs hvor vi kan indtage vores medbragte frokost og måske kommer vi forbi steder, hvor der kan handles lidt.

Den slags detaljer får du på racebriefing dagen før og om morgenen – Vi prøver også at have styr på detaljen.

Et malerisk hus som vi passerer på vores vej – et ligger dybt inde i en dal klemt inde mellem buske og vandløb – at nogen kan bo her kan kun overraske. Her finder du ro.

Lørdag dag 3 – 

Glenmacnass til Camaderry. Du kan næsten høre det på navnene, det skal ikke være nemt. Det er en rute som kræver bakker og højdemeter. Her passerer vi  Glenmacnass vandfaldet – svært at passere uden at der skal tages billeder. Og det har vi naturligvis tid til. Denne lørdag løber vi fra 18-25 km – kan justeres i forhold til gruppens ønsker og formåen, og vi er så mange guider, at vi kan lave 2 hold.

Du er formentlig lidt træt, når du kommer retur til Trooperstown Lodge, men et bad og noget væske kan atter gøre mirakler. Og træthed er som blæst væk, når man lige har sundet sig en halv time.

Om aftenen indtager vi en god middag, som du kommer til at høre nærmere om

Løb i Naturpark Wicklow

Søndag dag 4 – den 4. juni (hjemrejse)

Der er tid og plads til en tur efter morgenmaden. Regn med 10-12 km, men den sidste dag bliver endelig tilrettelagt dagen før. Det hænder at folk vil gøre dette til en restitutions dag. 

 

Pris for denne tur kr 4.500 i delt dobbeltværelse

I turen indgår

  • 3 overnatninger og 4 løbedage
  • Morgenmad/Breakfast på vores overnatningssteder
  • Frokost / madpakker fredag og lørdag hvis du selv smører der fra overnatningssted
  • Transfer til og fra lufthavn
  • Transport til rute startstederne
  • 3 guider som hver gør sit yderste for at du skal få en god oplevelse

Læs lidt mere om de forrige ture 

Hvis du vil med på denne tur sender du en mail til info@loberejser.dk

For mere information ring 2616 2525 (Løberejser)

Fly anbefalinger

Løberejser anbefaler en af følgende afgange. Der er flere muligheder så du sammensætter selv dit rejseprogram.

Afrejse fra København

Torsdag 1. juni- SAS afgang kl 10.30 ankomst kl 11.50 (lokal tid)

Søndag  4. juni: Retur med SAS  med afgang kl 16.55 og ankomst i København kl 20.10
eller med Ryanair kl 16.30 – bus til lufthavn vil være tilpasset disse afgange.
 

Så har vi en god torsdag og en god søndag – Du vælger naturligvis selv din afgang, hvor du måske kommer før eller tager afsted senere. Det kan anbefales, at komme en dag før og kigge lidt på Dublin, og så støde til holdet i Dublin airport.

Rejser du fra Billund anbefaler vi

 
Udrejse torsdag 1. juni, Ryanair afg 10:40 ankomst Dublin 11:30
 
Hjemrejse søndag 2 april, Ryanair afg 19:35 ankomst Billund 22:30
 

Hvad enten du rejser fra København, Billund eller et helt tredie sted. Så gælder, at vi mødes i Dublin Airport torsdag kl 12.30. Og hjemrejse dag tilrettelægges således, at bussen kører dig til lufthavnen med ankomst Dublin Airport søndag kl ca 14.30. Hold selv øje med de mange muligheder 🙂

 

Lough Dan

Lough Dan

 

Kom før eller bliv længere – fuld fleksibilitet

Du sørger selv for dit fly til og fra Dublin. Ligeledes står det dig frit for, om du vil ankomme et par dage før løbeturen, og ligeledes om du vil tage et par dage ekstra i Dublin. Dublin er et meget behageligt bekendtskab..

For mere info

For mere info om denne tur eller tilmelding send mail til  info@loberejser.dk

Andre tur hos Løberejser

Læs mere om Trailløb hos Trailmagasinet