Trailløb på Færøerne  – 5 dages uforglemmelig løbeoplevelse. Løbeoplevelser med indhold til både hjerne og hjerte, hvor natur møder, kultur og historie.

Trailløb på Færøerne - væk i naturen

Trailløb på Færøerne – væk i naturen. Ro i sjælen hvor tid har en anden fylde.

B&P Travel med speciale i Færøerne og Island samt udbyder af Thorshavn og Reykjavik Marathon udbyder nu i samarbejde med Løberejser.dk en 5 dages løbeoplevelse på Færøerne i august og september – Trailløb på Færøerne.

Færøerne er et helt særligt sted, som enhver bør opleve på et tidspunkt. Færøerne rummer med sin beskedne befolkning så mange oplevelser. Trailløb på Færøerne sætter sig i bevidstheden for ALTID. Det lille land med de mange får de brede vidder, hvor øjnene kan hvile og vandre på samme tid. Og tid det er der masser af. Du kan nærmest sanse tiden.

5 dages løbetur hvor aktivitet og oplevelser forenes

Over 5 dage løber vi. Begyndende i Vagar, hvor vi allerede på første dagen kaster os ud i nye oplevelser i det øjeblik vi træder ud af flyveren. Vi efterlader vores baggage og løber ud i naturen, og efter bare 5 minutter har du lagt lufthavn og medpassagerer bag dig. Og du er bare alene med dine løbepartnere. Sjældent du kan opleve det, når du forlader en lufthavn.

Vi Løber ikke stærkt. Vi giver os tid til at opleve. Og vinderen er ikke den, som kommer først frem, men den som kommer hjem med de bedste billeder og største oplevelser, som vi deler om aftenen.

Vi løber ca 80-90 km fordelt på 5 dage. Det foregår i kupperet terræn – for sådan er Færøerne – men vi har hele dagen til det.

Trailløb på Færøerne gennemføres med dansk talende løbeguide. Her kan du også få gode råd om udstyr, løbeteknik og træning herunder forberedelse til turen. Hvis du vil vide mere om trailløb henviser vi til Trail i Holte, hvor der ugentligt praktiseres og trænes i trailløb.

Læs mere om turen her som udbydes i samarbejde med B&P Travel specialister i Færøerne og Island

5 dages løbetur på Færøerne

Vi udbyder denne tur henholdsvis slut august 25/8-29/8 og  september 6/9-10/9.

eller  info@loberejser.dk

Løberejser

Lidt foto fra tidligere ture

Trailløb på Færøerne August og september -5 dages uforglemmelig løbeoplevelse. Løbeoplevelser med indhold til både hjerne og hjerte.

Trailløb på Færøerne August og september -5 dages uforglemmelig løbeoplevelse. Løbeoplevelser med indhold til både hjerne og hjerte.

Trailløb på Færøerne. En oplevelser for både hjerne og hjerte.

Trailløb på Færøerne. En oplevelser for både hjerne og hjerte.