Tour De Mont Blanc 2020 – nu med flere kvinder end mænd – vi søger 3 deltagere mere

 

Kvinderne er nok bare sejere end mændene, måske søger vi mænd bare det bekvemme, vi er gode til at betragte det hele lidt på afstand og så udtale os, og det kan vi sikkert også, hvis det skulle komme dertil. Tillad mig denne kærlige diskrimination , som bare viser, at kvinderne er meget godt med for ikke at sige, de har passeret mændene.

 

Tour de Mont Blanc er ultimativt den hårdeste rejse i Løberejsers sortiment. Der løbes 180 km over 5 ½ dag og læg dertil ca 10.000 højdemeter. Så har du nogle dagsetaper, der kan gøre de fleste møre.

Hidtil har mændene været i overtal men ikke længere

Hidtil har mændene været i overtal på disse, men ikke i 2020 – i skrivende stund er 4 herrer og 5 kvinder tilmeldt turen. Det glæder mig meget, for så er det lykkedes at fremstille denne tur som værende noget, som endnu flere kan gennemføre, hvis blot du forbereder dig grundigt, og du har den rette indstilling.

 

Tour De Mont Blanc er en tur, hvor vi løber rundt om det legendariske bjerg Mont Blanc. Vi har en ny destination hver aften, og vores bagage bliver fragtet, så vi løber blot med en dagsrygsæk. Vi løber fra morgenstunden og kommer sen eftermiddag frem til dagens destination, hvor vi indkvarteres på hyggelige overnatningssteder, hvor vi også smager på det lokale køkken.

 

Vi løber kun i dagslys, og der er tid og plads til at både opleve, konversere og tage billeder. Vi er trætte når vi når frem, vi er for en stund mættet af indtryk, som vi dog fordøjer så vi er klar til den følgende dag.

Ringen startes og sluttes i Chamonix

Vi løber fra Chamonix som er start og slut destination. Vi løber fra Frankrig til Italien til Schweiz for så at returnere til Frankrig. Vi returnerer til Chamonix den dag det klassiske UTMB løb skydes i gang (UTMB er officielt verdens største trailløb).

 

For de personer, som allerede har sat denne tur i kalenderen bliver det et af årets stærkeste fyrtårn. Det er en af de begivenheder, der kigges efter i horisonten, og en af de begivenheder, der trænes efter.

Vi kan være 12 deltagere på denne tur – så der er fortsat plads til dig

Hvad end du er kvinde eller mand, som altså er i undertal på denne tur, så skal du være velkommen til at tage med. Der er plads til endnu 3 personer (turen er begrænset til 12 personer).

Hvis du vil læse lidt mere

 

Du sender en mail info@loberejser.dk hvis du vil vide mere