Ny destination Lake District marts 2020

En af årets første nye destinationer er en 4 dages løbetur til Lake District – Et af de smukkeste steder i England og ofte det England som mange ser for sig med bakker, dale og smukke landskaber. Hvis du har set Game of Thrones så føler du, at du har været her før.

 

Vi løber med løbelegenden Paul Tierney

Løberejser tager til Lake District 26-29. marts, hvor vi løber i dette betagende område guidet af den lokale helt og Wainwrights rekordholder (det vil sige, hurtigste person der nogensinde har løbet alle 214 summit i Lake District).  holder Paul Tierney. Ikke alene har vi en kendt lokal guide, det er også en af de mest kompetente du kan forestille sig.

Paul Tierney holder selv rekorden på, hvor hurtigt man kan løbe alle toppe eller summits.

 

Du kan læse mere om turen på dette link, men den korte version er 4 dages guided løbetur, hvor vi hentes og bringes til lufthavnen, vi løber fra destination til destination, og vores baggage følger efter. Turen er sammensat i forhold til, at give de bedste oplevelser af Lake District.

Læs mere om Lake District

 

Vi indkvarteres på lokale AirBnB udvalgt i forhold til vores vej gennem området og valgt i forhold til lokal hygge.

 

Vi flyver til Manchester, hvorfra vores tur starter – også et oplagt sted at tage en dag ekstra, hvor du så lige kan hvile benene. Manchester er Englands næststørste by især kendt for et par fodboldklubber, men også en lang stolt industrihistorie. 

Sådan gør du, hvis du vil med

Hvis du vil med på denne tur eller søger informationer så send en mail til info@loberejser.dk