Løberejser udbyder for første gang turen West Highland Way. Den klassiske vandretur fra Milngavie til Fort William et rute på ca 154 km fordelt over 5 løbedage og 6 rejsedage.

Vi har nøje udvalgte overnatningsstederne ud fra Hyggefaktor og beliggenhed i forhold til vores rute, så der er noget at se frem til, når vi når dagens destination, og det er her dagens løb bliver evalueret og fordøjet. Hver dag en ny destination og hver dag et nyt mål som ligger lidt længere nordpå.

Vi er to guider på denne tur – Dn ene af guiderne har løbet ruten et par gange så vi finder nok frem, men iøvrigt er ruten også godt markeret.

Vi løber fra vores overnatningssted hver morgen kl 9/9.30 og forventer at være fremme ved dagens destination ved 16-tiden. Det kommer lidt an på, hvor mange og hvor lange pauser vi tillader os  – For det handler om at være undervejs.

Du kan snart læse mere om denne rute til det skotske højland West Highland Way.

Turen vil af hensyn til vores indkvarteringssteder være begrænset til 10 personer – så hurtig tilmelding kan tilrådes.

Vi arbejder fortsat på turen, men hvis du allerede nu vil tilmelde dig så send en mail til ja@loberejser.dk hvor du også kan få yderligere information.