På Trailcamp i Andalusien med Løberejser i februar – bliv en bedre trailløber

4 dage hvor vi løber i bjerge, på bakker både op og ned – der trænes teknik. Hvordan forcerer du en lang stejl bakke, hvordan kommer du til toppen af et bjerg uden at have en puls på 1000?

Turen foregår fra den 20. februar til den 23. februar. Turen er fortsat under udvikling.

Turen henvender sig både begynderen og den mere erfarne trailløber.

Løberejser inviterer på 4 dages trail Camp i Andalusien. 4 dage som står i trailløbets tegn i et forbilledlig godt løbeområde. På trail campen vil der både være teknik, praktik og godt løb tilsat en række flotte oplevelser. Der er ganske enkelt mulighed for at pudse din teknik af i smukt smukt område.

 

Trailøb og teknikken bag

Hvordan løber du ned af selv længere bakker uden at bremse (for meget)? Hvordan opnår du et stabilt, hurtigt og sikkert nedløb og samtidig styr på din puls?

At løbe teknisk trail er lidt ligesom at cykle eller stå på ski – du bliver bedre desto mere du øver dig. Du ved nok godt, at det der med nedløb, det kan være en smule grænseoverskridende. Der skal en portion vovemod til, men jo mere sikker du føler dig, desto bedre kan du løbe ned. Med den rette nedløbsteknik belaster du også sener og led mindre, og kan dermed løbe længere.

 

Elsk dine skistave

På Trailcamp Andalusien lærer du også at løbe med stave. Og løbestave er ikke kun noget for ældre løbere, der har brug for større. Trailstavene giver ganske enkelt et væsentligt bedre nedløb – kunne du f.eks. forestille dig en styrtløber/slalomløber (ski) stå ned uden stave? Næppe hvis det er nogen som tager nedløbet alvorligt. Det fungerer på samme måde med løbestave. Dit nedløb bliver bedre og mere sikkert, og dermed også både hurtigere og mere skånsomt.

 

På Trail Camp opnår du

  • Bedre nedløbsteknik
  • Bedre opløbsteknik
  • Disponering af dit løb i kupperet terræn
  • Løb med stave
  • Nørd eller laid back? Hvordan er det nu med udstyr, hvad skal der til?
  • Og så får du mulighed for at løbe i spændende og udfordrende terræn

Holdet bag

På denne tur vil du møde nogle af de lokale løbere, som træner i dette terræn dagligt. De deler af sin viden om det at bo og leve i bjergene. Turen gennemføres i samarbejde med Trail Run Spain, som har beskæftiget sig med dette i mange år.