Lake District – Løb med Legenden Paul Tierney

I Juni 2019 satte Paul Tierney ny (verdens)rekord running the Wainwrights. Det vil sige, at Paul Tierney løb 214 summits (bjergtoppe), som til sammen udgører de mange toppe i Lake Distric – et område der forveksling kunne ligne stedet, hvor ”King of Throwns” er optaget.

Trailløb Lake District – Windy Gab

Paul Tierney løb 214 summits på bare 6 dage, 6 timer og 5 minutter, Målt i miles og kilometer taler vi om 318 miles og 512 kilomter samt 36.000 højdemeter – svarende til 4 gange op og ned af Mount Everest ! Paul Tierney har således løbet 6.000 højdemeter dagligt i 6 dage, både op og ned.

Læs artiklen hos Runners World her

Lake District The Wainwrights er en særdeles smuk tur, som der i øvrigt er lavet en film omkring hans bedrift. Det er tydeligt for Paul Tierney så er der mere smerte end nydelse forbundet med denne tur.

Nu arrangerer Løberejser en tur til Lake District, hvor vi over 4 dage løber på nogle af de smukkeste strækninger på Wainwrights ruten. Vi når ikke alle 512 km ej heller 214 summits. Vi har udvalgt højdepunkterne fra denne rute.

Hvis du allerede nu ved, at du skal med på denne tur – så tryk her

Ruten er designet og tilrettelagt af Paul Tierney, og Paul Tierney er også vores guide på denne tur.

Det bliver således ikke alene en særdeles smuk tur, men også en tur, hvor vi kan komme helt tæt på løbelegenden Paul Tierney. Hvordan træner man, hvad er næste projekt, hvad driver en person til at gøre dette ??   Ja du kan jo selv stille spørgsmålene.

Paul Tierney har tilrettelagt ruten så vi oplever de mest spektakulære toppe i Lake District, hvor Paul også fortæller lidt, om hvordan det var at tage en så smuk summit som dog fortsat kun var 1 ud af 214.

 

”Hvis der var et verdensmesterskab i Running the Wainwrights så ville det svare til, at vi løb med verdensmesteren”

 

Lidt om Lake District

Lake District er måske det smukkeste sted i UK, hvor der i forvejen er særdeles mange smukke steder. Lake District er så sandelig et af stederne, et yndet feriemål for naturfolk og vandrere. Området giver fortsat den særlige ro, som man kun forventer at finde på de Britiske øer, hvor man næsten ser for sig bakker og dale svøbe sig i en fugtig tåge, med duft af græs, tørv og får…og kunne du selv lægge musik til, vil du vide præcis, hvad det skulle være – Det er Lake District.

 

Sådan foregår det

Vi flyver til Manchester torsdag morgen den 26. marts. Her bliver vi samlet op af de lokale guider, og bliver kørt til vores startsted. Vi løber dagligt en rute på ca. 25 km – ny destination hver dag – læs mere om ruten her – Turen er begrænset til 15 personer, det hænger lidt sammen med de overnatningssteder som vi har på vores vej. Vi har allerede passeret minimums antal deltagere for denne tur. Med andre ord kan vi garantere, at turen gennemføres.

Hvis du vil med sender du en mail til info@loberejser.dk eller ringer på 26 16 25 25