Samsø rundt på 3 dage iført løbesko – Trailløb på Samsø.

I en tid, hvor foråret, lyset og måske opmuntringen kan synes langt væk.

Tag med på trailløbstur rundt på Samsø. På bare 3 dage oplever du imponerende meget. Måske har du været her før, så bliver det et behageligt gensyn, hvis du ikke har oplevet Samsø, så er det på tide.

Over 3 dage løber vi mellem 75-85 km. Det kommer lidt an på, om du ønsker den udvidede pakke med ekstra ture, eller om du tager ”komfort pakken”. Uanset om du vælger det ene eller det andet, så vil du blive mættet med gode indtryk og oplevelser.

 

Fra Ballen Færgehavn hvor eventyret starter

Vi lægger ud sen fredag eftermiddag, hvor vi løber fra Ballen Færgehavn og herfra går tur syd og vest om øen. På vores vej passerer vi Brattingborg Gods, det ikoniske Vesborg fyr, Ilsemade kilden som gemmer på en spændende myte, du naturligvis får fortalt. Den første dag er lang, men glæden så meget desto større, når vi ankommer til vores første overnatningssted.

 

Lørdag på vej mod nordøen med overnatning i Nordby Samsø måske hyggeligste by

Næste dag fortsætter vi mod den nordlige del af øen, hvor Nordby er vores destination. Her vil der være tid til både at besøge de lokale cafeér, en tur til Issehoved – Samsø´s svar på grenen – og vi plejer at slutte af på Samsø Bryghus, som også rummer et par attraktioner af en lidt anden karakter.

 

Vi overnatter den anden løbedag i Nordby, hvor vi kan hvile de lidt trætte ben, hvor vi kan opleve lidt, og hvor vi om aftenen kan indtage et både velsmagende og nærende måltid mad.

På 3. dagen er vi tilbage hvor vi startede Ballen Havn og cirklen sluttes

Næste dag går turen tilbage mod Ballen Havn. Og selv om du allerede har oplevet en hel del, så rummer denne 3.dag en række små perler. Vi kommer forbi en charmerende vingård. Der brygges mere og mere vin på Samsø, men det meste bliver vist fortsat drukket af øboerne selv. Vi skal også forbi Søstrene sidevind, som er et kaffested, som befinder sig i sin helt egen tidslomme.

Samsø rummer både historie, kultur og ikke mindst alsidig natur. Der er et rigt landbrug, hvor alle (næsten alle) har deres eget gårdsalg, hvor du kan købe grøntsager fra vejen. Samsø har også sin egen særdeles ambitiøse forsyningspolitik – Det oplever vi allerede første dag.

En forlænget week-end rundes af

Vi er sædvanligvis retur i Ballen Havn kl 14, og kan så nå eftermiddagsfærgen retur til Sjælland, og dermed er denne tur Samsø rundt noget du kan gøre på bare 3 dage som en forlænget weekend, hvor du alligevel har set mere end de fleste når på længere tid.

På færgen retur kan du sidde og fordøje de mange indtryk, gennemgå dine mange billeder, hvile benene og glæde dig over, at du har samtidig fået løbet 75-85 km og mødte nogle nye mennesker i dit liv.

Samsø er for hjerne og hjerte en tur du sent vil glemme.

Hvis du vil med på denne tur sender duen mail til info@loberejser.dk

eller ringer på 26 16 2525

Du kan læse mere om turen her

Samsø rundt iført løbesko

Trailmagasinet.dk