Mens vi venter på Hverdagen 2#

Under denne rubrik bringer Løberejser under Corona virusen løberelaterede betragtninger. I en tid, hvor vi kan bruge tid på at løbe, men ikke må rejse, så er der hos Løberejser tid til mere refleksion og fordybelse, mens vi venter på Hverdagen

 

Nyt tiltag fra Trailman – løb sammen hver for sig får nu en helt anden betydning

Du kender måske allerede Trailman løbene (ellers kan du lige læse nedenfor)

 

I en tid hvor det ene løb efter det andet må aflyses, som følge af forsamlingsforbud, og hvor foreningslivet er sat  på pause. Så kan det være svært at mobilisere løbsstemningen. Men sådan behøver det ikke være ifølge Trailman.

 

Det bliver hverdag igen – vi ved bare ikke hvornår

”Vi ved at hverdagen kommer tilbage, men hvad angår organiserede løb, kan der fortsat godt gå et stykke tid”. fortæller Thomas Dupont fra Trailman. Som følge af det har Thomas Dupont fra Trailman udviklet en ny serie af løb begyndende med Holger Danske Strandvejs Marathon. Den klassiske version af Holger Danske Strandvejs Marathon afvikles sædvanligvis i november, hvor 5-600 deltager i denne begivenhed.

 

Holger Danske Strandvejs Marathon Virtual

Som noget nyt har Trailman gjort det muligt, at du kan løbe den samme rute virtuelt. Start og mål er samme sted fra Helsingør. Du får Diplom og medalje, når du har gennemført. Du kan selv afgøre, hvornår det skal foregå, og du er din egen dommer og tidstager. Og ja det vil sige, at du kan snyde, du kan få andre til at løbe for dig osv.  “Men det gør vi trailløbere bare ikke – vi stoler på hinanden, vi hjælper hinanden, og vi løber gerne sammen, når vi kan det. Men snyder, det gør vi ikke”, som Thomas Dupont siger.

Når du har løbet Holger Danske Strandvejs Marathon virtual, sender du din tid til løbsorganisatoren, hvorefter du modtager medalje og diplom efter et par dage. Du vil kunne se din placering i takt med at andre uploader sine tider. Om er vil være noget til de hurtigeste er svaret måske.

 

Hver dag er Race Day bare ikke sammen

Indrømmet du misser denne her raceday fornemmelse, hvor andre løbere er med til at skabe en unik stemning på dagen, en stemning som også hjælper dig til at levere en bedre præstation.

Du kunne også vælge at se på den på den måde, at Med Holger Danske Virtual run, så løber du, når det passer dig. Du kan udvælge den dag, hvor der er blå himmel, en blid kølende brise med vinden i den rigtige retning – Det lyder måske for optimalt nærmest lidt dopingagtigt.

Hvis du i forvejen synes Holger danske Strandvejs Marathon er et attraktivt løb, så løb det når det passer dig. Hvis det ikke går godt på dagen, hvis en skade melder sig – eller du skulle blive syg. Så venter du bare et par dage.

Du kunne også løbe den samme distance et par gange for at se, om ikke du skulle kunne gøre det lidt bedre anden gang og tredje gang.

 

Sådan fungerer det

Du registrerer dig på Trailman’s hjemmeside. Du vælger hvad du skal løbe og betaler deltager gebyr. Herefter modtager du oversigt over ruten, som du kan printe eller downloade. Med din bestilling får du samtidig adgang til at poste din tid, og du kan bestille Medalje og Diplom.

 

Læs mere om Holger Danske Virtual Run her.  

 

 

Om Trailman løbene

Det er en serie af Trailløb forskellige steder på Sjælland, hvor der løbes trailløb både sommer og vinter. Det foregår forskellige steder således, at en løbsserie typiske består af 3-4 forskellige løb hver med sin destination. Løbene er sammensat således, at der løbes trailløb i et varieret, kupperet og skiftende terræn. Løbene er ofte på 7, 14 elle 21 km. Hvor løberen så kan gennemløbe op til flere gange.

Trailman serien er udviklet gennem længere tid, og har været med til at sætte sit præg på trailløbe miljøet de seneste år. Et par af de steder som der har været løbet er Boserup Skov, Jyderup Skov, Rude Skov, Geels skov mm.