White Trail – vintertrail   fra 14/2-18/2, 2024

kom en dag tidligere og kom med på guided løbetur i det antikke Rom

 

Nyt løbekoncept i samarbejde med Outdoor experience Italy

(siden er fortsat under opdatering)

White Trail hvor du føler lungerne renses, tilsat en række lokale spiseoplevelser med “all inclusive” (fordi det er nemt).

Løb i sneklædt landskab er nærmest eventyrligt. Du mærker roen og stilheden omkring dig, hvor sigtbarheden kan være skarp som en kniv, hvor du føler lungerne renses, hver gang du trækker vejret ind. Sådan er white trail.

 

White Trail er et koncept, som Løberejser og outdoorexerienceitaly tilbyder. Vi løber i sne, is og kulde, vi skal prøve kræfter med snesko – en anderledes oplevelse som også er god tærskeltræning. Vi løber og går i bjergene, når den er mindst fremkommelig, men vi får til nogle enestående oplevelser, som brænder sig ind i vores hukommelse.

 

White trail med byløb i Rom og Vatikanet en helt særlig oplevelse 4 dage eller 5 dage, du bestemmer selv. Afgang fra onsdag den 14/2 eller torsdag 15/2 og retur søndag den 18/2.

 

White Trail foregår i Umbrien, Abruzzo og Lazio 3 smukke regioner i Italien

foregår i regionerne Umbrien, Abruzzo og Lazio, som er nogen af de mest besøgte og mest attraktive regioner i Italien for de som søger naturoplevelser, Umbrien er kendt for sin vin, sin mad og ikke mindst de billedskønne naturomgivelser. Abruzzo er en del af en enorm naturpark i Italien som er en del af Unescos naturverdens arv – områder der tåler et besøg igen og igen.

Aften gril i sneklædt landskab

Vi skal grille en aften i sneen under åben himmel – inden vi kommer dertil, har vi kæmpet os frem iført vores snesko, men en god belønning venter. Vi griller og spiser lokale Italienske specialiteter o nyder aftenhimlen og mørket – vi spiser indenfor måske til lyden af knitrende bål i brændeovnen. Hyggen omkring bålet er et af turens absolutte højdepunkter, stemningsfuldt og smukt.

Evening Barbecue i sneen

Vi skal grille i sneen,  og vi tilbringer en aften i bålets skær. Inden vi kommer dertil, har vi naturligvis gået op af bakken iført snesko – væk fra byen op på bjeget ind i naturen, hvor mørket slutter sig omkring os

Wine & Dine

Vi gør os lidt umage for at finde et par gode spisesteder. Det gør ikke noget at vi hygger os imellem vores aktiviteter – Vi har således fundet de gode lokale spisesteder, som kun de lokale kender. Alle med hver sin lille historie. Vi skal også til vinsmagning på lokal vingård, hvor der er rundvisning i vinkælderen efter vi har smagt de lokale druer både rød, hvid og proseco.

 

Vores guide på denne Explorer tour er Cristiano Corrazini fra Outdoorexperienceitaly

Christiano Coraczinni er mangeårig coach og guide ud I explorer tourer indenfor løb, hiking, cycling og andet. Christian har selv begået en række Ironmans og er fortsat aktiv på dette felt.

Christiano Corrazini bor i området og har en række relationer og hjælpere, som sikrer at også denne tur bliver en god oplevelse.

DCIM100GOPROGOPR1980.JPG

Kom en dag før, og tag med til City Trail Rome – Rom oplevet med Løbesko

Som en lille ekstra ting på denne tur, er der mulighed for at komme dagen før om onsdagen. Så bliver du indkvarteret i rom, og vi tager en guided city tour i rom på ca 14 km, hvor du oplever de store ting iført løbesko og løberygsæk – om aftenen overnatter vi i rom og diner på en af byens mange Piazzaer.

 

dav

White Trail run med mulighed for byløb i Rom – all inclusive kr 6.795

 

Følgende indgår I pakken

 

 • Transfer til og fra lufhavnen med certificeret og sikkerhedsgodkendt chauffør
 • 4 overnatninger * (du indkvarteres på delt dobbelt værelse) – enkelt værelse kan tilkøbes
 • Frokost og aftensmad på lokale spisesteder inkl. Drinks*
 • Transfer i Umbrien til og fra vores overnatningssteder
 • Vinsmagning + let frokost
 • Snesko
 • Packrafting
 • Grill under åben himmel
 • Guided løbetur i Rom med fortællinger og anekdoter
 • Kørsel til Rom Centrum og retur til lufthavn torsdag
 • 1-2 lokale Italienske guider og en dansk guide, som følger dig hele vejen

 

Følgende indgår ikke

 • Du betaler selv for din overnatning i Rom og evt aftensmad
 • Du sørger selv for at komme til Rom på det anviste tidspunkt

 

Pris for denne all inclusive tour kr. 6.795

 

Foreløbigt program

Vær opmærksom på at ændringer kan forekomme af hensyn til vind, vejr og sikkerhed for os alle sammen – de lokale guider tager os med på råd.

 

Ankomst onsdag 14/2 – Exploring Rom på Valentines dag

Opsamling i lufthavnen og transfer til overnatningssted i Rom. Her indkvarteres vi og vi løber en guided tur på ca 14 km igennem Rom, hvor vi får set og fortalt om flere af de store seværdigheder. Denne tur tager 2-2 ½ time og kan indehold et par stop.

Efter turen tilbage til vores indkvartering hvorfra det er fri leg. Du kan herefter explore byen på egen hånd

 

Torsdag 15/2 (Rieti) Snowshoeing og Barbeque i det fri

For dig som har overnattet i Rom vil der være opsamling kl ca 9.00, hvorefter vi kører til lufthavnen for at samle de sidste gæster op. Herfra kører vi til Rieti, hvor vi indkvarteres i Villa D’assio. Der bliver gjort en kort pause undervejs, hvor vi får en kop kaffe og en Panini (Italiensk ristet sandwich ofte med ost og skinke)

Vi tager til vores overnatningssted, hvor vi indkvarteres – afgang igen ca kl 16.30 op i bjergene hvor vi skal gå med snesko. Turen op tager ca 2 timer, det kan være hårdt, men vi bliver belønet med skøn barbeque med smuk udsigt og forhåbentlig klar aftenhimmel.

Vi bliver hentet ca kl 21 hvor vi bliver kørt retur til vores overnatningssted

 

Fredag den 16/2 (Amatrice) – Løb omkring en frossen sø og godt med højdemeter

Opsamling på hotellet kl 9.00 og afgang til Amatrice.

Vi skal ud og løbe i sneen – omkring Campo Tosto Lake ca 15 km med ca 800 højdemeter. Vi spiser en let frokost kl 14.30. Vi fortsætter vores løbetur efter frokost og er fremme ved hotel ca 16.30.

Dinner kl 19.00/1930

 

Lørdag den 17/2 (Amatric og retur til Rieti)  – Snesko, packrafting og løb – en lang dag med mulighed for genveje.

Vi løber het eller halvt rundt om Camposto Lake – en tur på 26 km med 1400 højdemeter. Alternativt tager du det halve og ca 94 højdemter. Vi spiser en let frokost inden vi tager tilbage til hotellet får et bad og spiser en lokal middag – klokken 8.30 er der afgang til Rieti

 

Søndag den 18/2 Afgang fra hotellet kl ca 9.30

Alt efter vind og vejr og guidernes anbefaling så er der flere muligheder denne formiddag. Du kan prøve kræfter med sneskoene, du kan stå på ski (cros country) eller du kan. Løbe en tur.

Klokken 1.30 er der vinsmagning – med fortællinger og rundvisning på vingården. Klokken ca 15 tager vi tilbage til vores hotel, hvor vi bader, klæder om og bliver kørt til lufthavnen kl 3.45. Hvis du ønsker en ekstra overnatning i Rom

 

 

Vi anbefaler følgende flyafgange

Både Norwegian og SAS har flyafgange fra København, der ankommer til Rom Fiomicinu før kl 10.00 både onsdag og torsdag. Retur anbefales løsninger efter kl 20. Vi kommer til at blive mere specifikke omkring dette.

Kommer du fra Jylland så følger forslag senere (opdateres)

Vi kan ikke være så mange på denne tur

Denne tur er begrænset til 10 deltagere af hensyn til vores indkvarteringssteder.

For nærmere info send mail på ja@loberejser.dk eller ring 2616 2525.

 

White trail med byløb i Rom en helt særlig oplevelse 4 dage eller 5 dage du bestemmer selv.