Danmark er dejlig – der er fortsat mange steder at besøge

Det er en lidt vanskelig tid at arrangere rejser på. I særdeleshed når der skal krydses grænser.

Løberejser har planlagt 1. halvår 2021, og i erkendelse af den vanskelige tid så ligger der ikke så mange ture udenlands. Det kan der hurtigt komme, men lige i skrivende stund, hvor der er stor usikkerhed om hele COVID-19 situationen så vælger vi at fokusere på Danmark ikke udelukkende men primært.

Løberejser åbner sæsonen med en løbetur langs Nordkysten fra Hundested til Helsingør. Det er første gang vi udbyder den. Det er n tur med en enkelt overnatning og første tur foregår den 6-7 marts. Afgang lørdag formiddag kl 10 fra Hundested og vi slutter af kl ca 14 dagen efter i Helsingør.

 

Samsø er atter på programmet.

Samsø rundt rummer så meget og så kan turen tilpasses til båd dem der vil løbe ganske langt, og dem som ønsker lidt færre kilometer.

Vi har for første gang gennemført langs Gendarmstien i efteråret 2020. Den sti tager vi op igen. Det er en smuk tur der kalder på både oplevelser og gode historier. Vi løber fra Padborg til Vørup Hav og har 2 overnatninger undervejs.

 

Vi har fortsat Thy på programmet. Området hvor der er meget højt til loftet. Et næsten undervurderet sted set af ganske få men husket af mange.

 

Mandø løb på havets bund – blev den helt store attraktion i 2020. Tidevandet er der fortsat, den flotte solnedgang og fornemmelsen af himmel og hav, der mødes er der fortsat – Mandø  er naturligvis også på programmet i første halvår 2021.

 

Hold øje med udlandet

Du finder også et par destinationer udenlands til næste år – de står i kalenderen, og flere er sandsynligvis på vej.