Nordkystruten fra Hundested til Helsingør med Løberejser – en weekend med store oplevelser og næsten 70 kilometer i benene

Så fik Løberejser åbnet sæsonen med årets første Løberejse. Der blev løbet fra Hundested til Helsingør med ophold og overnatning i Gilleleje. Denne tur som tog os igennem skov, strand, og sommerhusområder bød på ca 40 kilometer den første dag. Det kunne mærkes om aftenen.

De sidste 3 kilometer ind mod Gilleleje forgik på Søren Kierkegaard stien, hvor du bliver ramt af den ene flotte udsigt efter den anden. Du glemmer næsten, at du på dette tidspunkt har 38 kilometer i benene.

Med udsigt til Gilleleje

Med udsigt til Gilleleje. De sidste 3 kilometer foregår langs Søren Kierkegaard stien en smuk strækning, hvor du næsten glemmer de trætte ben.

 

Gilleleje er en meget betagende by som fortjener en nærmere bekendtskab men efter 5 timers løb, var der lagt mere op til restitution end småture i byen. Men der var naturligvis nogen i vandet i denne badeby.

Fra Gilleleje til Helsingør – en tur med en række fortællinger

Søndag gik turen videre fra Gilleleje mod Helsingør med et kort stop i Hornbæk og et par fortælle pauser, hvor ikke mindst fortællingen om Tintin, Terry og Kaptajn Haddock står stærkt i erindringen – tænk at de skulle have været på disse kanter. Fra Hornbæk gik turen igennem plantagen, hvor vi rundede Utzons hus, Hamlets grav og Marienlyst inden vi rundede Kronborg for at blive genforenet med vores bagage i Helsingør.

Dag 2 rummede 28-30 kilometer. Dermed runder vi næsten 70 km. på denne week-end. Det kunne mærkes hos de fleste, men oplevelsen dæmper smerten i brugte fødder.

Det var første gang Løberejser gennemførte denne tur langs Nordkysten den vil blive gentaget – næste gang er vandet nok varmere.

 

Turen langs Nordkysten

Turen langs Nordkysten rummer en række oplevelser og tager løberne igennem smukke udsigter, behagelige skovstrækninger, betagende sommerhusområder, berømte fyrtårn. Der er rig mulighed for at få taget gode billeder.

Det er en fornøjelse at være på benene igen i forbindelse med Trailløb og oplevelser.

Næste tur er den 19-20. juni   Med Løberejser langs Nordkysten