Nordkystruten – Løberejser indleder sæsonen med trailløb fra Hundested til Helsingør lørdag den 6. til søndag den 7. marts

Årets første tur finder sted på lørdag den 6. marts, hvor turen går fra Hundested havn til Helsingør havn en tur på i alt 65 km. Der gøres undervejs holdt i Gilleleje hvor deltagerne restituerer og overnatter.

Det er første gang at Løberejser gennemfører denne tur fra Hundested til Helsingør – Nordkystruten

Det kræver ekstra forberedelse at klargøre en tur for første gang. Dette er ingen undtagelse. Det er en tur, hvor der er blevet kælet lidt ekstra. Vi kunne bare have taget den almindelige rute 47 langs nordkysten, eller vi kunne have løbet langs stierne tæt ved vandet. Begge dele havde givet en god oplevelse. Men med det tur er turen planlagt og tilrettelagt således, at vi tager det bedste fra alle verdener. Vi følger rute 47 når det er bedste løsning, vi tager kystlinien, hvor det er bedst. Nogen bor i området andre har sommerhus i området. Det betyder, at vi står på skuldrene af folk med indgående lokalt kendskab – det sikrer en god tur.

Nordkystruten

Da denne tur blev forberedt dukkede der denne smukke sti op (Søren Kierkegaard stien), og selvfølgelig har Søren Kierkegaard også sat sine spor her.

Forberedelse i en COVID-19 tid

Det har været en fornøjelse at forberede og tilrettelægge denne tur. Der er en særlig forventningens glæde denne gang. Det er som frost der bryder op efter en lang vinter – og det har været en lang vinter i mere end en forstand.

Det er fortsat svært at navigere i disse COVID-19 tider, men med de seneste lempelser er det muligt. Det kræver fortsat ekstra ulejlighed, men glæden ved at gennemføre mere end overvejer den ekstra ulejlighed, der er forbundet med turen.

 

Løberejser håber på alle måder på lysere tider – Må foråret snart komme både i overført betydning og i bogstaveligste betydning.

Du kan læse mere om denne tur på dette link, du kan være med næste gang senere på foråret.