Gendarmstien juni 2022 – Løb med oplevelser

Løberejser kan igen invitere på tur langs Gendarmstien. En klassisk vandrerute, som vi ydmygt løber. Vi tager de 75 km med 2 overnatninger velvalgt i forhold til turen dens bugter og dens sving.

Vi indkvarteres på små hyggelige overnatningssteder centralt i Gråsten og Sønderborg – små hyggelige overnatningssteder, hvor det er en oplevelse i sig selv. Vi bor både godt og hyggeligt og får på den måde restitueret til næste dag.

Turen er næsten et stykke dansk kultur, og du skal ikke læse meget om dette område for at opleve det her sus og gys. Vi oplever forhåbentlig turen fra den pæne side, og måske med godt vejr.

Der er mange smukke strækninger på denne tur, mange detaljer kunne fremhæves. Vi kommer ikke udenom Dybbøl Mølle, som vi naturligvis skal forbi og klappe, og der skal tages billeder fra højen med flagstangen. Når vi kommer til Dybbøl Mølle har vi løbet ca 37 km. 

Tag med på denne tur som tager sin begyndelse fra Padborg station fredag den 3. juni kl 14. Herfra løber vi stille og roligt mod Gendarmstien og mod et Gamle Rådhus i Gråsten. Den første dag tilbagelægger vi ca 28 km – resten kan du læse om i link nedenfor.

Læs mere om denne tur på dette link

Lidt billeder lånt fra tidligere ture