Løberejser er atter klar med en tur rundt om Samsø fra fredag 6. til søndag 8. maj.

Vi har efterhånden taget denne tur mange gange. Hver gang er der blevet justeret lidt til det bedre. Denne tur bliver således optimeret mere og mere i forhold til den gode oplevelse i forhold til det gode samvær.

Vi bor denne gang et og samme sted. Vi har dermed en base, som vi løber ud fra og kommer tilbage til. Vi løber fortsat hele vejen rundt om øen, så ruten er uændret.

Samsø har altid været en populær udflugt. Samsø er en ø der rummer bemærkelsesværdigt meget set i forhold til dens størrelse.

Turen tager sin begyndelse når vi løber fra Ballen Færgehavn fredag eftermiddag/aften kl 17.30. Vi løber væk fra færgen, og er på kort tid helt væk. De næste par timer møder vi kun få andre, vi løber steder, som ikke mange oplever, og vi bevæger os denne aften gennem eventyrlige bakker, hvor aften mørket stille og roligt indfinder sig.

Tempo der løbes i

Det handler om at løbe og opleve sammen med andre. Vi løber ikke i en grupetto (cykeludtryk tror jeg nok), men vi løber, på en måde, hvor guiden har overblik over hele gruppen. Der samles op efter behov, og der indlægges både spise, drikke og foto pauser – Man husker turen bedre, når der er taget billeder. Tempo når vi bevæger os er 6.00-6.30 min/km

Samsø er løb med oplevelser

Læs mere om turen her