Trailløb med oplevelser i Irland Oktober 2022

Løberejser har efterhånden sendt en del løbere til Irland, hvor vi hver gang over 4 dage har prøvet kræfter med Wicklow Mountains. Et område syd for Dublin som har uden overdrivelse scenerisk karakter – Det er blandt andet i dette område at filmen The Vikings er optaget. Det er et storslået område. Og det har du mulighed for at opleve og løbe i, når vi atter tager på togt til Irland fra torsdag den 6-10. oktober. Ialt 4 løbedag med 3 overnatninger.

Vi er 3 guider på denne tur – 2 af de 3 guider bor i området. Alle taler dansk.

Et overnatningssted og en base, hvorfra alle vores ture går ud

Vi bor denne gang på, hvor vi har fast base på Trooperstown Lodge. Det vil sige, at du skal ikke pakke ud og sammen hver morgen og aften. Trooperstown Lodge ligger fænomenalt godt i forhold til at inspicere de lokale søer og bakker. Trooperstown Lodge er i sig selv en lille seværdighed, og er en væsentlig opgradering i forhold til tidligere ture. Trooperstown Lodge har al den varme og hygge som d forbinder med “The Irish Countryside”, og den føles bare ekstra god, når du har løbet en god dag.

 

Lidt om den kommende tur – med de sædvanlige forbehold

Og de forhold der henvises til her er vejr, vind og stier der lejlighedsvis ikke er passable – men det ved vores lokale guider bedre – Her er det vigtigt at understrege, at nogen på stedet har det fulde overblik.

Torsdag den 6. oktober ankomst dagen

Vi mødes i Dublin Airport, hvor vi møder vores guider. V får lige hanket op i bagagen og begiver os mod det ventende eventyr. Du ankommer naturligvis omklædt til Dublin Airport fordi vi løber naturligvis frem mod vores destination Trooperstown Lodge. Vigtigt at du ikke lander på fuldstændig tom mave for vi har en løbetur foran os. Men det med forplejning, og hvad der sker undervejs tager vi senere. Den første dag er på ca 15 km og lidt flere højdemeter end du formentlig er vant til.

Vi ankommer til Trooperstown Lodge, hvor vi bliver indkvarteret, og du kan prøve en stille og forfriskende pint i baren – en god måde at både evaluere og afrunde dagen på.

 

Fredag dag 2 – den 7. oktober

En lidt længere tur på 27-28 km med Trooperstown som opvarmning mod Derrybawn Ridge og rundt om “The Spink”. Der bliver gjort et par holdt undervejs hvor vi kan indtage vores medbragte frokost og måske kommer vi forbi steder, hvor der kan handles lidt.

Den slags detaljer får du på racebriefing dagen før og om morgenen – Vi prøver også at have styr på detaljen.

Et malerisk hus som vi passerer på vores vej – et ligger dybt inde i en dal klemt inde mellem buske og vandløb – at nogen kan bo her kan kun overraske. Her finder du ro.

Lørdag dag 3 – den 8. oktober

Glenmacnass til Camaderry. Du kan næsten høre det på navnene, det skal ikke være nemt. Det er en rute som kræver bakker og højdemeter. Her passerer vi  Glenmacnass vandfaldet – svært at passere uden at der skal tages billeder. Og det har vi naturligvis tid til. Denne lørdag løber vi fra 15-19 km – kan justeres i forhold til gruppens ønsker og formåen, og vi er så mange guider, at vi kan lave 2 hold.

Du er formentlig lidt træt, når du kommer retur til Trooperstown Lodge, men et bad og noget væske kan atter gøre mirakler. Og træthed er som blæst væk, når man lige har sundet sig en halv time.

Om aftenen indtager vi en god middag, som du kommer til at høre nærmere om

Løb i Naturpark Wicklow

Søndag dag 4 – den 9. oktober (hjemrejse)

Der er tid og plads til en tur efter morgenmaden. Regn med 10-12 km, men den sidste dag bliver endelig tilrettelagt dagen før. Det hænder at folk vil gøre dette til en restitutions dag. 

 

Pris for denne tur kr 3.995 i delt dobbeltværelse

I turen indgår

  • 3 overnatninger og 4 løbedage
  • Morgenmad/Breakfast på vores overnatningssteder
  • Frokost / madpakker fredag og lørdag hvis du selv smører der fra overnatningssted
  • Transfer til og fra lufthavn
  • Transport til rute startstederne
  • 3 guider som hver gør sit yderste for at du skal få en god oplevelse
  • Løbe t-shirt til en værdi af kr 400 (Teknisk løbetrøje fra X-Bionic)
  •  

Læs lidt mere om de forrige ture 

Hvis du vil med på denne tur sender du en mail til info@loberejser.dk

For mere information ring 2616 2525 (Løberejser)

Fly anbefalinger

Løberejser anbefaler en af følgende afgange

Afrejse fra København

Torsdag 6. oktober: Afgang med KLM kl 9.25 og ankomst i Dublin kl 12.35

Søndag 9. oktober: Retur med KLM med afgang kl 17.20 og ankomst i København kl 22.30

 

Dette er ikke de billigste flyafgange, men det er de afgange hvor vi optimerer i forhold til effektive løbetimer. Så har vi en god torsdag g en god søndag – Du vælger naturligvis selv din afgang, hvor du måske kommer før eller tager afsted senere. Det kan anbefales, at komme en dag før og kigge lidt på Dublin, og så støde til holdet i Dublin airport.

Rejser du fra Billund anbefaler vi

Afgang kl 10.05 torsdag med KLM ankomst i Dublin 12.35

Retur kl. 17.20 søndag med KLM ankomst i Billund 22.45