Hvad er Løberejser

Aktiv ferie – Sundhed – Socialt samvær – betagende rammer – træning – oplevelser

Løberejser blev skabt for efterhånden 4 år siden med det formål at skabe oplevelser for løbere. Der hvor vi selv har lyst til at løbe, er det sikkert også andre, der vil løbe.

Det handler om at udse nogle destinationer, som du har lyst til at besøge. Det skal foregå på naturens præmisser uden brug af så mange hjælpemidler. Her kommer Løb og hiking ind i billedet, for det er måden at komme frem på.

 

Oplevelser

Oplevelsen er i centrum. Vi tager til steder, hvor vi kan opleve. Det som opleves, er noget andet, end det vi finder hjemme. Og det må gerne være noget storslået nu, hvor vi selv skal vælge.

 

Socialt samvær

Løb er sjovere sammen med andre. Så enkelt kan det formuleres. Men det handler også om at dele. Dele og fordøje de oplevelser, som vi inhalerer i løbet af dagen. Ved  bordet om aftenen bliver ikke bare maden fordøjet men også de mange indtryk. Der bliver lyttet, fortalt, og man kigger frem mod den næste dage på, hvad der venter her – Heri består det gode samvær.

Der er mange eksempler på, at der er blevet knyttet særdeles stærke venskaber på disse Løberejser.

Vinderen er den

Der er ikke en vinder – på Løberejsers ture er vi alle vindere. Vindere i vores egne oplevelser. For mange handler det om, at komme igennem en lang og hård dag. Det kan være en sejr, at løbe 4 dage i træk, at passere mere end 100 km på en uge, at løbe mere end 2000 højdemeter. Alle flytter grænser – egne grænser.

 

Forberedelsen

Forventningens glæde er ofte den største – eller den længste glæde. Hvor turene oftest tager 4-6 dage, så varer selve forberedelsen noget længere ofte adskillige måneder. I fasen op til turen stilles der ind på træning, udstyr og, hvordan man forbereder sig bedst muligt – man forsøger at forberede sig på noget, man egentlig IKKE kender. Det kan være lidt svært, men det udgør også et spændingsfelt.

 

Målet er nået når……

Vi alle kommer hjem – helt hjem, med en god oplevelse, som man gerne deler og fortæller til andre. Når man har lyst til at gentage det hele en gang til.

Se en oversigt over aktuelle løberejser