Sådan bliver en destination til hos Løberejser

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=PosWiunQw5A”][su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?time_continue=40&v=3IqwpuWPto0″][/su_youtube]

Dette kunne være en film om, hvordan løberejsers eventyr bliver til på – Jeg ser en film fra et sted, jeg ser en destination eller et område og tænker.

Her kunne man da løbe en tur – det kunne være så fedt – Hvordan kommer man dertil

Og lige denne proces og denne fornemmelse, er det som tricker, at nu skal der løbes der og der……  Løberejser er kærlighed til løbet. Det handler om oplevelse, det handler om at være sammmen med andre og om at opleve sammen. Man putter sig lidt væk, når der løbes på The Ridge, Mont Blanc eller rundt om Samsø. Du finder din egen ro både løbemæssigt og mentalt. Løberejser er en proces, som du selv finder, skaber og balancerer.

Og så lige tilbage til filmen

Denne her filmsekvens på 2 min stammer fra On – det er ikke helt tilfældigt, at det lige er On, at jeg er faldet over. Jeg løber selv i On Cloudventure. Jeg har prøvet lidt af hvert men netop denne sko fanger det som jeg søger nemlig en pålidelig sko, der kan bruges flere timer af gangen og i et terræn der påkalder sig både hårdhed, bevægelse og store stigninger / fald.

Men det handler ikke om sko. Det handler om den stemning, som denne lille film oser af. Jeg for bare lyst til at løbe, og jeg får lyst til at løbe netop The Ridge.

Løberejser er……

Løberejser er aktiv ferie, det er trailløb og det er sammenhold – Løberejser er ikke for dig, som vil løbe stærkt, for hvem det handler om at komme først – du vælger noget andet, og kommer tilbage en anden gang. Målet (destinationen) er sekundært – Det er vejen til destinationen, som er det primære.

På gensyn i sporet, hvor det end måtte være.

Tilmeld dig Nyhedsbrevet – forårets program foreligger snart.