Foredrag med foredragsholdere der kan motivere og inspirere

Løberejser inviterer i samarbejde med Trailmagasinet og Indlægsklinikken til foredrag, hvor omdrejningspunktet er løb i forskellige perspektiver.

Løb er ikke bare at tage skoene på en søndag eftermiddag for at returnere en times tid senere. Løb er livsstil for mange, hvor det ikke er svært at komme ud, men mere en udfordring med at få trænet rigtigt. For andre kan løb næsten ikke blive langt nok, mens mange måske har et meget afslappet forhold til løb så kan det godt undre, hvorfra hele løbe euforien kommer fra. Vi prøver at komme omkring det hele.

 

Claus Hechmann – Løb som eliten træn som en motionist – tirsdag den 25. januar

Claus Hechmann er formentlig en af tidens mest anerkendte løbetrænere. Claus Hechmann har et langt løbe cv, hvad angår eliteløbere som har været en del af hans træningsforløb. Claus Hechmann har med sine principper formået at flytte ikke bare eliteløbere, men også hverdags motionister. Det handler om at have progression i træningen uden at blive overbelastet. Nemmere sagt end gjort, men der er en nøgle hertil for mange – kom og hør hvordan.

Claus Hechmann tirsdag den 25. januar

Træn med glæde – Find motivationen til træningen

For de som kan have svært ved at finde gejsten eller at fastholde motivationen har vi et foredrag med Mette Birk Jensen. Ultraløber og personlig coach, foredragsholder og forfatter. Du kan møde Mette Birk Jensen onsdag den 2. februar.

Mette er aktuel med ny bogudgivelse “Træn med Glæde”, som er omdrejningspunktet for dette foredrag.

Mette Birk Jensen onsdag den 2. februar

Filosofiske tanker omkring løb – Løbet set i et historisk perspektiv

Vi prøver i samarbejde med den løbende filosof Kaare Meldgaard at gå tæt på, hvorfor løber vi. Menneskets løbehistorie. Vi har løbet så længe vi har været til, men løb har haft forskellige funktioner for mennesket, og det er blevet praktiseret på forskellig vis – Tag med på denne rejse gennem tiden med Kaare Meldgaard, og bliv beriget i løbet set i det store perspektiv. Løb som det praktiseres idag, er et relativt nyt fænomen, og er et produkt af tiden og ændret livsstil.

Du kan møde den løbende filosof Kaare Meldgaard den 23. februar

Løb og ledelse eller ledelse af løb

Du kan også komme helt tæt på Henrik E. Andersen den løbende erhvervs-& ledelseskonsulent, der praktiserer ultraløb ved siden af sit hverv som ledelseskonsulent. Henrik E. Andersen sætter perspektiv på, ligheder mellem det at være leder og performance orienteret og det at træne til et ultraløb – Der er mange paralleller, der kan give en fordel som enten leder eller løber, afhængig af, hvilken vej du vender det.

Henrik E. Andersen træner til at kunne løbe fra Syd Frankrig til Roskilde en tur på ca 1800 km – Turen skal foregå juli 2022 over 4 uger. Og du kan løbe med – Hør hvordan til foredraget den 2. marts

Henrik E. Andersen – Onsdag den 2. marts