Enestående, uforglemmelig, perspektiverende og forløsende -Meget mere end bare løb

Løberejser har for 6. gang gennemført en tur rundt om Mont. Blanc 4810 højdemeter.

Turen rundt om Mt. Blanc er et ret fast format. Det er de samme stier vi løber af, det er de samme byer vi besøger og løber igennem og det de samme bjerge. Ikke desto mindre er hver en tur uforglemmelig og hver en tur efterlader et stærkt indtryk.

Formatet og forløbet

Løberejsers tur rundt om Mt. Blanc fordeler sig over 6 dage på i alt ca 180 km og ca 10.000 højdemeter. Vi følger som udgangspunkt MTB og UTMB ruten. Vi oplever at løbe den rute som UTMB løberne påbegynder, netop som vi kommer retur, og det skaber så stor respekt, at se ultraløberne prøve kræfter med distancen i fuld længde.

Vores version Løberejsers version med at løbe rundt om Mt. Blanc er meget mildere. Vi løber i gennemsnit 30 km om dagen og tager 1500-2000 højdemeter. Fortsat en god træningsdag for de fleste, og vi gentager det så over 6 dage. Vi får fragtet vores bagage og vi tillader os at nyde komforten i form af behagelige indkvarteringssteder og maden undervejs. Vi har en højere gennemførelsesprocent end ultraløberne, det opfatter jeg som et succeskriterie.

Primært for løbere men man kan også opleve på anden vis

I år var der 17 deltagere på Løberejsers tur. I år havde vi også nogen med, som fulgte med i bil og på den måde var en del af turen uden selv at løbe. Det er også en mulighed. 

Nu er der fortsat næsten et år til næste års tur, men det er nu overvejelserne om deltagelse formes. Turen er af praktiske årsager begrænset til ca 15 personer. Det handler om indkvartering på små steder.

Hvis du vil i betragtning til næste års tur så sender du en uforpligtende mail til ja@loberejser.dk

 

Du finder det smukke i at alt omkring dig virker stort og uendeligt, og vi er selv kun på en flygtig visit

På denne tur kunne du have lyst til at stoppe op og tage billeder hvert eneste minut. Det hele er så storslået og gigantisk, og stopper du op bare et øjeblik og tænker på, hvor længe disse bjerge har stået, så får du kuldegysninger, når du må sande, at du selv kun er en krusning på overfladen eller en let vind over bakken.

lidt tilfældige billeder