Rundt om det hvide bjerg Mont Blanc 2023

Det er ikke meget mere end et par uger siden, at Løberejser for 6. gang kom hjem efter en tur rundt om Mt. Blanc. Hver gang har denne tur betaget og skabt varige erindringer hos deltagerne. Kombinationen af, at det er en hård tur, som kræver en del forberedelse gør, at oplevelsen er så meget stærkere – Hver dag bliver rammet ind af hårdt arbejde.

Når en dag kan krydses af som gennemført, er det mere end en lille sejr. Det er en præstation. Også en præstation der gør, at alle ikke altid gennemfører. Nogen må melde fra allerede inden vi starter, andre kommer måske nok rundt men det kan være at alternativ transport har indgået.

Når vi på 6. dagen runder turen af i Chamonix sker det få timer før starten af det legendariske UTMB løb, hvor omkring 2400 løbere, skal dyste med det selv samme rute, som vi netop har løbet – Vi har en noget højere gennemførelsesprocent på vores ture.

6 dage og 6 nætter – det lyder som et eventyr, og sådan kan det opleves

Turen rundt om Mt.Blanc gennemføres på 6 løbedage med 6 overnatninger. Vi ankommer til Chamonix i løbet af lørdagen, hvor vi indkvarteres på et fornuftigt hotel i byen. Byen Chamonix er i sig selv næsten mytisk så meget foregår fortsat herfra og så mange fortællinger, har denne by lagt ramme til – Chamonix er er sportssted vinter som sommer.

Dermed er turen også justeret lidt i forhold til tidligere, idet vi mødes allerede lørdag, hvor vi lige får hilst på hinanden, og den sidste briefing bliver givet. Søndag står vi så op efter en god nats søvn, spiser en god gang morgenmad og begiver os afsted søndag formiddag. Herefter følger turen den faste skabelon fra i år som fulgte sidste år som fulgte året før etc – fordi det fungerer både med ruten og vores overnatningssteder.

Vi skal også se starten på UTMB i 2023

Også i 2023 tilrettelægges ruten således, at vi kan nå at se starten på UTMB 2023.

Vi kan være op til 15 personer på denne tur, og der plejer at blive fuldtegnet relativt hurtigt, så hvis du vil med skal du ikke vente for længe.

Dato for turen 26/8 – 1/9

Ankomst til Chamonix lørdag den 26. august 

Retur fredag eller lørdag den 1-2. september (det anbefales, at du tager en ekstra overnatning i Chamonix).

Pris ved tilmelding inden den 1. december kr 6.900 som er inkl. 6 overnatninger med morgenmad, transport af din bagage og 1-2 guider på turen.

Du bestiller selv flybillet og dermed justerer du selv din ankomst og afrejse.

Hvis du vil med i 2023 sender du en mail til ja@loberejser.dk, så fortsætter dialogen derfra. 

En oplevelse du sent vil glemme 🙂

Her kan du læse mere om turen, dagene og konceptet