Løberejser er stærkt inspireret af Lyngby Boldklub

Løberejser har tegnet et mindre sponsorat i Lyngby Boldklub. Mindre fordi det er det som er muligt, og det kan synes som en lille fisk i et stort hav, men Løberejser er der. Der er mange sammenfald mellem på den ene side Lyngby Boldklub og Løberejser.

 

Passion og glæde skaber styrke og fremmer en stærk identitet

Lyngby Boldklub bygger på glæden ved sit kerneprodukt nemlig fodbolden, og det er en glæde som for manges vedkommende er udviklet fra barnsben. Glæden ved fodbold bygger på sammenhold, det at kunne løfte i flok, det at kollektivet fungerer bedre end summen af de enkelte. Dette tillagt en stærk passion kan føre en ganske langt, og passion har det med at smitte på sine omgivelser medspillere , kollegaer, samarbejdspartnere, venner osv.

 

Om at finde sit ståsted og udvikle sig derfra

Lyngby Boldklub spiller denne sæson i landets bedste række Superligaen. Det har de gjort før, og de er tidligere rykket ned. Lyngby er i sin tilgang realistisk til de opgaver og udfordringer, der ligger foran klubben.

Lyngby er opmærksom på, at de er det lille træ i skoven, som skal kæmpe for lyset og for sin plads. Det ses i tilgangen til talenter.

Når det kommer til talenter, værnes der på et ganske tidligt tidspunkt, men med et menneskeligt islæt. Lyngby Boldklub er på en og samme tid en rugekasse for helt nye talenter, for børn som er på vej til at blive unge og voksne. Og på samme tid er Lyngby Boldklub også en klub, hvor der er plads til de spillere som måske ikke altid har fungeret godt andre steder.

Lyngby former og udvikler fremtidens fodboldspillere. Nogen når aldrig helt frem – andre tager den store tur, forlader klubben til fordel for andre og større klubber. På den måde bliver opholdet i Lyngby en rejse på vej mod noget andet og større.

Lyngby husker sine støtter

Lyngby Boldklub er også en klub som husker sine gamle kæmper, og mange tidligere spillere lægger vejen forbi Lyngby Boldklub, og nogen runder det hele af det sted hvor de er startet således, at cirklen sluttes. En gang Lyngby altid Lyngby.

Løberejser er stærkt inspireret af Lyngby Boldklub

Løberejser er et lille rejseselskab, som ikke har meget med fodbold at gøre. Men på mange måder er der alligevel sammenfald.

Løberejser holder til i Lyngby et stenkast fra Lyngby stadion. Løberejser bygger på passion der udspringer fra barnsben, en passion der er båret videre fra ungdom til nu at være mere modnet. Løberejser er også en virksomhed, der arbejder ud fra de ressourcer, som er til rådighed. Løberejser søger de synergier, der naturligt kommer af glade gæster, kunder og forretningsforbindelser, der ser det som en fordel at samarbejde. Og hvis man behandler sine relationer godt, har de det med at komme igen.

 

Derfor støtter Løberejser Lyngby Boldklub på den videre rejse.

Som en del af vores sponsorat er vi blevet tildelt et par fribilletter til hver hjemmekamp – de skal naturligvis bruges. Det hører du mere om