Dette er ikke bare trailløbere der er ude og træne bakkeløb med stave – det skal ses i en meget større sammenhæng. Løberne er på vej mod Mont Blanc

Foråret har bestemt udviklet sig på en anden måde, end forventet for Løberejser. Alle rejser og aktiviteter har været indstillet. Fra slut maj åbnede vi så småt op for indenlandsketure, og dette er fortsat ind i juni måned, og det bliver nok her, at fokus kommer til at ligge for efteråret.

Det har været nødvendigt at indstille en række ture, og andre er blevet udsat. Det begynder nu at lysne op. Vi skulle have haft et lille Explorer hold afsted til en tur på GR5 denne kommende weekend, men det er også udsat til senere. Det er muligt at grænserne formelt set er åbnet op, men fly og logistisk giver fortsat udfordringer.

Tour De Mont Blanc

Men det som du ser på billedet er det hold som tager til Frankrig, Italien og Schweiz (med start i Chamonix) i slut august og løber rundt om Mt. Blanc. Det er 4. gang, at Løberejser gennemfører denne legendariske tour rundt om “Det hvide bjerg”, hver gang har turen betaget folk, og hver gang kommer løbere hjem med en oplevelse, der kalder på mere.

Turen kræver en del forberedelse. Dette både af træningsmæssig karakter men også mentalt, og så skal løberen også forholde sig til sit udstyr. Det skal bare fungere. Alt lige fra sko til tøj og tilbehør, sjal sammensættes ud fra det behov, der møder dig. Forskellen kan ligge i detaljen.

Deltagerne på den kommende tur rundt om Mt. Blanc drøfter løberygsæk, trailsko og beklædning – forskellen ligger i detaljen.

Nye såvel som gamle destinationer i horisonten

På ryggen af det forår og den forsommer vi snart kan lægge bag os, så er det en dejlig fornemmelse, at berejser (formentlig) igen kan sende folk afsted på løbetour, også på tværs af grænser.

Løberejser er fortsat klar med ture til Mallorca, Andalusien, England, Irland, Harzen mm, når vi ser lidt mere stabilitet omkring flymuligheder og rejsevejledninger. Indtil da har vi fokus på Danmark forlængede weekender og småløb.

Mere er under forberedelse – hvis vi bare er tålmodige, skal det nok komme.