Tour de Mont Blanc

Oplev starten på dette års UTMB 2019 – 2500 løbere står klar ved startstregen. Forude venter dem 171 km og godt 10.000 højdemeter. 

Løberejser har netop haft et hold på 15 personer, som har løbet selvsamme rute i dagene forinden. Vi ved, hvad der venter de mange løbere. Det er både hårdt og betagende på samme tid – I dette års UTMB udgik 40 % af de som stillede op. Det forstår man, når man selv har løbet ruten.

Løberejser gennemførte denne tur for 3. gang, og det blev en tur, som deltagerne sent komme til at glemme, hvis nogensinde. Det er smukt, storslået og betagende.

Løberejser arrangerer denne tur over 6 løbedage med 5 overnatninger. Vi følger den gamle TMB rute, som denne ene gang om året konverteres til UTMB ruten. Vi sover undervejs – Det gør UTMB løberne ikke – vi løber 30-35 km om dagen, og vi får vores bagage bragt fra sted til sted. 

Løberejsers tur er ikke nær så hård, som de der gennemløber i et stræk, men vi oplever mere – for det er en oplevelse værdigt. Du kan være med i 2020. Vi har 12 pladser. Vejret kan ikke garanteres men en storslået oplevelse kan garanteres. Noget som mange drømmer om, men som kun få oplever.

Det kræver en hel del forberedelse, men det drøfter vi.

Løberejser gennemfører Tour de Mont Blanc igen i 2020