Med Løberejser i Irland

Løberejser har netop haft endnu et hold i Ireland. Trailløb Irland har som de forrige gange været en succes, hvor deltagerne kommer hjem med en god oplevelse. En oplevelse der straks strækker sig efter den næste.

Og sådan er det ofte. Det at sætte arbejdet og de daglige pligter på standby et par dage er et kærkomment afbræk i hverdagen. På løberejserne opleves det, at man er væk på en god og kontrolleret måde, der opleves, og du kommer hjem stimuleret på mange måder – og så er du kommet i bedre form, end da du tog afsted. Efter 4 dages grundtræning i kuperet terræn, så vil de fleste opleve, at deres grundform er rykket lidt.

Irland hvor du er langt væk og tæt på på samme tid

Det kan være næsten surrealistisk at løbe rundt i disse bjerge. Når vi forlader vores by, og løber op in terrænet, så kan vi løbe flere timer uden rigtig at møde nogen. Der er en ro og en stilhed omkring os – vi hører kun os selv. Kontrasten kommer så når vi nærmer os turiststederne. Det er ofte der, hvor man kan komme til i bil. Så oplever vi en masse mennesker – og her kan jeg ikke undgå at tænke på, hvor meget mere vi oplever, og hvor meget andre går glip af. Her spiller det naturligvis ind, at vi har lokale guider til at føre os rundt – guider der kender, bor og træner i området.

Det sociale aspekt

Det som også er en stærk oplevelsesfaktor er samværet med andre løbere. Vi løber sammen, vi oplever sammen, vi spiser sammen og vi hygger sammen. Og på den måde, så bringes til tider helt fremmede mennesker sammen forenet om løbeoplevelsen. Og det er ikke sjældent, at der knyttes venskaber, som strækker sig længere end turen. Og hvad angår løb – så er det bare sjovere at løbe sammen med andre 🙂

Trailløb Irland

Irland i endnu bedre form

Løberejser har efterhånden gennemført denne tur et par gange. Det har hver gang været vellykket, men vi har også hver gang skruet lidt på ruterne, overnatningsstederne og den service, der binder det hele sammen. Og selv om Trail Run Ireland har været godt før, så har det aldrig været så godt som det koncept, der ligger nu.

  • Indkvarteringen er bedre – vi bor ganske enkelt på mere hyggelige overnatningssteder som alle er nøje udvalgt.
  • Den service der binder det hele sammen fra transport af baggage til opsamling i lufthavn er bare bedre.
  • De lokale guider som hele tiden har været erfarne guider er bare endnu mere erfarne.
  • Ruterne er også bedre tilpassede nu, og lagt an på en sådan vis, at alle løber et basisprogram , og så kan nogle løbe ekstra. Alle løber langt, men nogen løber længere. Og det tilfører en bedre fleksibilitet helt ned på dagsniveau.

De store oplevelser til trods kan vi fortsat holde denne tur nede i en god pris

Denne 4 dages tur kan gøres til kr 4.400. I dette indgår 3 overnatninger og 4 dages guided løbetur i Wicklow Mountains. Hvor vi løber, hvor vi kun møder de lokale trailløbere – vi er langt inde i naturparken.

Trailløb Irland

Smukke Irland – stille vand – bløde bakker – dragende dale

Trailløb Irland