Om få dage udgives Trailmagasinet – et nyt online magasin

Trailmagasinet er et online magasin, som har sit omdrejningspunkt om trail. Trailmagasinet udspringer af en glæde ved det at løbe trail. Det kan være både kort som langt. Med magasinet forsøger vi at favne det som er omdrejningspunktet omkring trailløb nemlig fællesskab, oplevelser og generøsitet.

Trailmagasinet er skabt under en række løbeture af de indtil videre 3 redaktører Christian, Søren og Jørn. Vi præsenterer os selv i den første udgivelse. Vi bilder os ikke ind, at vi er det bedste til dette fag, mange har en indsigt, som er mindst på vores niveau, mange løber mere, og mange kan formentlig skrive bedre. Men ingen har endnu taget dette initiativ til et trailmagasin i Danmark. Derfor tager vi dette initiativ op. Alle med velmenende holdninger, skal være velkommen til at bidrage.

Trailmagasinet er gratis

Trailmagasinet er gratis, og sådan skal det formentlig blive ved med at være. Når det er gratis, så er det ikke udtryk for manglende ambitioner, men et udtryk for, at vi prioriterer, at online magasinet skal kunne deles fra læser til læser, så flest mulig kan få gavn af og blive inspireret af magasinet. Og måske vil flere af denne vej bidrage med indhold.

Det er således vores egen flid og fritid, der står bag udgivelsen af dette første nummer. Det er tanken at Trailmagasinet skal udkomme hver 2. måned.

Hjemmeside for Trailmagainet er på vej, indtil da finder du det på facebook

Trailmagasinet har til at begynde med sin egen Facebook side. Hjemmeside er under udvikling, og indtil videre hjælper Løberejser platformen med distributionen.

Faste temaer

Vi vil have nogle faste temaer, som skaber genkendelse. Vi vil eksempelvis altid anbefale en trailbog, en trailfilm, en trailpodcast. Vi vil formentlig også invitere dig til et trailløb i vores eget nærområde. Så vil vi forholde os til nogle af de trailprodukter, der falder forbi på vores vej. Du vil også kunne finde forslag til traillitteraur, podcast og film.

Vi er ikke ukritiske, men vi undgår de produkter, som ikke fungerer

Vi er ikke ukritiske, men du ser os næppe omtale noget på en kritisk måde. Der er så meget positivt at sige om trail, så det vil vi forholde os til. og så vil vi tillade os at forbigå de produkter, som ikke falder i vores smag – Vi tager udelukkende de positive ting op. Det er også det, vi søger som trailløber – de gode ting. Det er som med et løb, der ikke fungerede, vi lægger det bag os, og kigger videre mod det næste.

Trailmagasinet er på vej til dig. Hvis du abonnerer på Løberejsers Nyhedsbrev får du en mail med et link, hvor du kan downloade det fra, og følger du Trailmagasinet på Facebook, vil du også kunne finde linket her.

Vi håber du vil tage godt imod magasinet.

 

Oversigt over Løberejsers kommende rejser