Løberejser tager dig med til Island

Tag med på løberejsers første tur til Island september 18-23. september

Det er med glæde og stolthed, at Løberejser nu kan udbyde en ny destination – Denne gang Trail Run Island. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der er blevet skelet mod denne destination gennem lang tid. Island er betagende men også vanskelig at arbejde med fordi destinationen Island er så populær og et så eftersøgt rejsemål – Det forstår du, når du har været der en enkelt gang.

Trailløb Island – 5 dage med betagende oplevelser

På denne tur vil du over 5 dage blive ført rundt af lokale indfødte guider – Guider der kender deres metier gennem 20 år – guider der har gjort dette for tusindvis af turister. Og nu også for løbere.

 Pris for denne tur bare kr 8.900

Ved valget og sammensætningen af turen har det været vigtigt…….

At denne tur skulle rumme både godt løb og gode oplevelser. Det er ikke svært at finde, det kan du gå ud og gøre hver dag mange steder. Men det skal samtidig være oplevelser sammensat på en sådan måde, at når du som gæst kommer retur fra Island, så skal du have set lidt af hvert. Og det kan være lidt af en kunst på Island, hvor der på den ene side er evigt betagende, men hvor der også kan være nogen afstand mellem tingene, hvis du ønsker at opleve bare lidt af de nuancer som øen byder på.

 

Vi føres af lokale og vi ser lokale ting

Mange tusinde turister valfarter hver uge, hver måned, hvert år til top attraktionerne på Island. Så det gør vi ikke – hvis du vil se disse topattraktioner, så kan du gøre det på egen hånd, når det passer dig. Vores lokale guider har i stedet udset andre attraktioner, mindre kendte men mere spektakulære vil vi påstå – Ting du næppe vill opleve på egen hånd

Læs mere om turen her

Løberejser koncept – vi transporterer os selv, men dette for at opnå endnu mere storslåede oplevelser.

Det har været vigtigt at fastholde Løberejsers koncept på Trail Run Island. Det vil sige godt løb i godt selskab med gode indkvarteringer. Det fastholder vi her – du er med til at skabe det gode selskab.

En enkelt ting der afviges lidt på er, at vi transporterer os selv en del, men det er for at opnå endnu mere storslåede oplevelser. Det betyder, at der tilbagelægges en del kilometer i private køretøjer, men det giver også mulighed for at opleve et par ting undervejs.

Vores lokale guider på denne tur

Er to Islandske tour operatører, som har været i denne branche i rigtige mange år. De laver ture både ind og ud af Island og har som speciale aktive ferier. Aktive ferier skal i denne forstås både som fysisk aktive men også som mentalt aktive –

 

Dette er en tur hvor vi flytter os…

Ikke bare fysisk i vores løbesko, i vores biler men også mentalt og kulturelt. Du vil på denne tur få fortalt det særegne Islandske historie der kan trækkes langt tilbage – du vil høre om udviklingen af verdens første demokrati, og selv om det efterhånden er nogen år siden, så er det fortsat noget.der kan ses på måden at Island organiserer sig på – På Island forgår tingene ikke bare ved et fingerstrøg og er væk efter et ar tusinde år.

Tag med – du læser mere her