Løberejser.dk er et rejsebureau, hvor vi har specialiseret os i Løberejser.

På vores løberejser er vinderen ikke den der kommer først frem, men den som kommer frem med de bedste oplevelser de mest fængende historier eller de bedste billeder.

Tempo – alle kan være med

Hvad angår tempo på vores ture så kalder vi det “Oplevelsestempo”. Vejen er vigtigere end målet og det handler om den tid, vi tilbringer underejs med smukke udsigter, spændende opstigninger, behagelige nedløb.

Hvad angår tempo så løber vi i gennemsnit 6-8 km pr time. Læg dertil et par pauser undervejs og du har nogle kilometertider, der vidner om tålmodighed og det at tage sig tid til løbeoplevelser. Hvis du vil løbe mere og hurtiere har vi ALTID en løsning på det

Fællesskab, sammenhold og det at dele de gode oplevelser

Løberejser.dk er et koncept, hvor vi bringer folk sammen med passion for løb og oplevelser. Samvær og fællesskab er vigtigere end personlige forbedringer. 

Vi lægger i vores ture vægt på fællesskabet. Det betyder ikke at alle løber sammen hele tiden – det betyder blot, at du har nogen at dele dine oplevelser med. På vores ture kan man godt passe sig selv, men sædvanligvis bliver man omsluttet af det gode selskab.

Kun ture vi selv finder attraktive

Hos Løberejser.dk arrangerer vi kun løbeture, som vi selv finder spændende og attraktive. Og alle løbeturene har vi gennemløbet mindst en gang inden vi inviterer gæster med.

Vores løbeture er ofte bygget op omkring et tema når du således løber med løberejser.dk er der således input til både hjerne og hjerte.

Vi der står bag

Folkene bag Løbertejser.dk er alle passionerede løbere. Vi er dedikerede uden at være ekstreme.

Vores ture er tilrettelagt i samarbejde med lokale samarbejdspartnere på de enkelte destinationer. Det skulle sikre den bedste viden om de lokale forhold.

Nyhedsbrev om rejser, invitationer og aktiviteter