Tid til eftertanker efter 5 dage Tour de Mont Blanc

Hjemme igen

Vågnede kl 5 imorges og hoppede helt robotagtigt ud af min seng og fumlede i mørket efter mit løbetøj og min pandelampe og pludselig gik det op for mig, at jeg bare kunne tænde lyset, gå ud i køkkenet og tænde et stearinlys, lave kaffe og skrive min daglige taknemmeligheds-seddel😊.

 

Tourde Mont Blanc 5 dages trailtur en sidste beretning

De sidste 5 døgn, 10000 hm og 170 km sidder i kroppen, specielt nu hvor den har opdaget, at den ikke skal afsted om 20 min og op ad endnu et bjerg😊 igår var den sidste dag , hvor vi skulle over 2 bjergtoppe og nå til Chamonix hvor vi startede for 5 dage siden inden kl 15, for at nå vores fly..32 km, 1800 hm, Christian hoppede af efter 20 km og vi andre begyndte opstigningen af det sidste bjerg, som var så gavmildt at give os ca 300 hm pr km.

På toppen blæste det kraftigt og vi måtte søge ly for at indtage energi og tage ekstra tøj på som kunne beskytte ansigt og overkrop, så vi ikke blev nedkølet, under denne “pause” aftalte vi, at vi måtte tage kabelbanen som lå på den anden side af bjergtoppen ned til Chamonix hvis tiden var imod os, svært at forstå efter så mange dages løb, men det var realiteterne….da vi nåede kabelbanen kiggede vi på hinanden og blev enige om at give den gas ned ad bjergsiden, vi kunne se Chamonix i bunden af dalen.

Vi nåede bussen og vores fly hjem men ikke tid til at nyde sejrens sødme

Ca 2 timer senere løb vi ind i Chamonix, mødt af Christian som smilede os i møde, 10 min efter hoppede vi ind i en bus og kørte mod lufthavnen, lettede og nærmest lykkelige, 5 intense døgn jeg kommer til at mindes som ubarmhjertig hårde og smukke, jeg føler mig denne morgen meget ydmyg, lille og taknemmelig og er bevidst om hvor heldig jeg er❤️